Άστον Βίλα: Με «Paranoid» και παρόντες τους Black Sabbath, σε ένα τρομερό promo, η παρουσίαση της νέας της φανέλας

Οι «villains» ετοιμάζονται για τη χρονιά του Τσάμπιονς Λιγκ με στυλ και ροκιές - Το σενάριο για συναυλία των Sabbaths στο Μπέρμιγχαμ

Ένα από τα promo της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει ποτέ, έφτιαξε η Άστον Βίλα για τη νέα της φανέλα.

Ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ ετοιμάζεται για μια σπουδαία χρονιά καθώς με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι της ομάδας, κατά την πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν εκεί, οι «villains» κατάφεραν να μπουν στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπό τους ήχους του «Paranoid» των Black Sabbath, που είναι εκεί για να τιμήσουν το κλαμπ της πόλης τους, με έναν Όζι Όζμπορν που κραυγάζει το «Up the Villains» ζητώντας από τη Σάρον Όζμπορν να του βρει τα Predators του, η Βίλα κερδίζει από τώρα το βραβείο για την παραγωγή της.

Επική στιγμή του βίντεο αυτή με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που σπάει τον τέταρτο τοίχο, αυτή που ο Γκίζερ Μπάτλερ απολαμβάνει τον ήχο του Champions League κι αυτή που μια κοπέλα προσεύχεται στον... Πολ ΜακΓκραθ.

Ιδιαίτερο είναι και το guest του Γκάμπι Αγκμπολναχόρ, που αποτέλεσε παίκτη της Βίλα από το 2005 έως το 2018, αλλά και μελών της γυναικείας ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το βίντεο μπορεί να προαναγγέλει μια επανασύνδεση των Sabbaths για μια μοναδική συναυλία στο Μπέρμιγχαμ, με τους Όζι και Σάρον Όζμπορν να έχουν αποκλείσει στο πρόσφατο παρελθόν το ενδεχόμενο να γίνει άλλη παγκόσμια περιοδεία, αλλά όχι και αυτό για ένα συγκινητικό live στην πόλη απ' όπου βγήκε «ο σπουδαιότερος frontman».

«Έλα Γκίζερ, ας παίξουμε Βίλα Παρκ» - «Οκ Οζ, αρκεί να είμαι τέρμα αριστερά» - Δείτε το τρομερό βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr