Προπονητής Μπάνια Λούκα: Ο ΠΑΟΚ είναι 15 φορές πιο ακριβή ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα

Ο 43χρονος προπονητής της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς, μίλησε ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Η Μπόρατς ζει το όνειρό της. Μετά από 49 ολόκληρα χρόνια και δέκα σερί αποκλεισμούς σε προκριματικά ευρωπαϊκών κυπέλλων κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Εγκνάτια και κάπως έτσι βρέθηκε στον επόμενο γύρο του Champions League και στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Η αποστολή της ομάδας από την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

«Η ομάδα αναχώρησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποφασισμένη να αφήσει την καρδιά της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και με στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Μπάνια Λούκα», σημειώνουν οι Βόσνιοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη, παρότι είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στον δεύτερο αγώνα με την Εγκνάτια) και δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του. Ο 43χρονος Βόσνιος προπονητής περιμένει, όπως και οι παίκτες του, με ανυπομονησία το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή στο νέο ευρωπαϊκό τεστ για την ομάδα από την Μπάνια Λούκα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ελλάδα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας, είναι 15 φορές πιο ακριβός, έχει περισσότερους διεθνείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα, την επιθυμία, τη θέληση και την αφοσίωσή μας», υποστήριξε ο τεχνικός της Μπόρατς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Οι παίκτες μου ζουν το ποδοσφαιρικό όνειρό τους και αυτός ο αγώνας θα τους δώσει μια απάντηση για το πού βρίσκονται σε σχέση με την υψηλή ποιότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε την ελπίδα πριν από τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα και εκεί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα μαζί με τους φιλάθλους. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σύμφωνα με το όνομα του συλλόγου, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο γράμμα», πρόσθεσε ο Ζίζοβιτς.

«Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί όπως και με την Εγκνάτια, να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας και την αυτοπεποίθησή μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σεβόμαστε την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το ευρωπαϊκό όνειρο», σχολίασε από την πλευρά του o ακραίος επιθετικός της Μπόρατς, Ντέιβιντ Τσάβιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr