Ο Αντετοκούνμπο το είπε και το έκανε, έδωσε νέα παπούτσια σε όλη την Εθνική ομάδα - Δείτε βίντεο

Ο Αντετοκούνμπο το είπε και το έκανε, έδωσε νέα παπούτσια σε όλη την Εθνική ομάδα - Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεση του και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας πήραν από ένα ζευγάρι των παπουτσιών του που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Antetocunbo_23rd
Ο Κώστας Παπανικολάου το είχε ζητήσει επιτακτικά: Νέα παπούτσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έκανε πολλές φορές με αποδέκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια τα υποδήματα που φέρουν το όνομα του Giannis.

Στις προπονήσεις που έκανε η Εθνική στο κλειστό του Περιστερίου, ο Παπανικολάου έλεγε στον Αντετοκούνμπο ότι θα πρέπει να ντρέπεται, αν τον αφήσει να φορέσει τα πολυφορεμένα παπούτσια του στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων. Με τον Greek Freak να απαντάει με σιγουριά πως το...δώρο έρχεται.

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε νέα παπούτσια σε όλη την Εθνική ομάδα


Κλείσιμο
Και έφτασε! Σε ένα story που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο υπάρχουν καρότσια γεμάτα από κούτες παπουτσιών, σε γαλανόλευκο χρώμα. Στο πλαϊνό μέρος του κουτιού υπάρχουν οι αριθμοί των αδερφών Αντετοκούνμπο (43, 37, 34, 29) και οι λέξεις «Οικογενειακή επιχείρηση». Λίγο αργότερα πάντως εμφανίστηκε και το βίντεο με τον Γιάννη να μεταφέρει τα κουτιά...

 
 
Ένα για κάθε μέλος της ελληνικής αποστολής για να το φορέσουν στα παρκέ της Λιλ και του Παρισιού, αν η ομάδα πάρει την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τους Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία. Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 27/7 στις 22:00, με αντίπαλο τον Καναδά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Μάτι: Τρισάγιο στο Μνημείο των Θυμάτων στο Νέο Βουτζά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πρόκληση Τσελίκ: Η εισβολή το 1974 έσωσε τους Ελληνοκύπριους από τα χέρια των συμμοριών

Βραζιλία: Ανακαλύφθηκαν καρχαρίες με υψηλές ποσότητες κοκαΐνης στο αίμα και τους μύες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης