Τουρκικά ΜΜΕ: Συμφωνία Γαλατά - Παναθηναϊκού για δανεισμό του Τετέ

Τουρκικά ΜΜΕ: Συμφωνία Γαλατά - Παναθηναϊκού για δανεισμό του Τετέ

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές της Τουρκίας παραχωρούν τον 25χρονο winger στο Τριφύλλι ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν

tete2
Το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) τουρκικά δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Βραζιλιάνικου εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, Τετέ, με την «πράσινη» ΠΑΕ να διαψεύδει. Όπως μετέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης το Gazzetta.gr υπάρχουν νεότερες πληροφορίες από τη γείτονα χώρα που κάνουν λόγο για συμφωνία των δυο ομάδων.

Όπως μεταδίδουν στην Τουρκία οι πρωταθλητές της χώρας τους παραχωρούν τον 25χρονο winger στο Τριφύλλι ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.



Κλείσιμο
Ο Βραζιλιάνος winger ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο, μέχρι να τον αγοράσει η Σαχτάρ τον χειμώνα του 2019, δαπανώντας 15 εκατομμύρια ευρώ. Λόγω του πολέμου, συνέχισε το 2022 ως δανεικός στη Λυών και την Λέστερ και το καλοκαίρι του 2023 τον απέκτησε η Τσιμ Μπομ

Με τη φανέλα της Σαχτάρ σε 108 αγώνες, είχε 31 γκολ και 15 ασίστ. Στη Γαλλία ήταν και πάλι εξαιρετικός έχοντας 8 γκολ και 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές. Με τη Λέστερ μέτρησε 14 αγώνες και 1 ασίστ, ενώ στην Γαλατά την περασμένη σεζόν σε 45 ματς είχε 3 γκολ και 6 ασίστ.

Πηγή: Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Μάτι: Τρισάγιο στο Μνημείο των Θυμάτων στο Νέο Βουτζά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πρόκληση Τσελίκ: Η εισβολή το 1974 έσωσε τους Ελληνοκύπριους από τα χέρια των συμμοριών

Βραζιλία: Ανακαλύφθηκαν καρχαρίες με υψηλές ποσότητες κοκαΐνης στο αίμα και τους μύες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης