Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχώρησε γεμάτη χαμόγελα για το Παρίσι η ελληνική αποστολή - Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχώρησε γεμάτη χαμόγελα για το Παρίσι η ελληνική αποστολή - Δείτε φωτογραφίες

Οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, κολυμβητές, αθλητές του στίβου και άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής πέταξαν για Γαλλία

drisbioti-anaxorisi
Οι Έλληνες αθλητές πετούν το πρωί της Τετάρτης για το Παρίσι, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που αρχίζουν και επίσημα την Παρασκευή. 

Με συνθήματα «Πάμε Ελλάδα» επιβιβάστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι. Κάποιοι αθλητές όπως ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας είχαν ταξιδέψει εδώ και μέρες στην Γαλλία, ενώ η ομάδα του μπάσκετ έφυγε για το Λιλ απευθείας από το Βελιγράδι.
anaxwrisi-6


Κλείσιμο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο ένας από τους δύο σημαιοφόρους της ελληνικής αποστολής, ωστόσο δεν είναι δεδομένο πως όλη η ομάδα μπάσκετ θα παραστεί στην τελετή έναρξης στο Παρίσι καθώς το τουρνουά καλαθοσφαίρισης γίνεται στο Λιλ. Πάντως ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν αθλητή να παραστεί σε μια τόσο μεγαλειώδη τελετή.
anaxwrisi-5
anaxwrisi-4
 

Όσον αφορά τώρα στο «γαλανόλευκο team» που πετάει στις 10 το πρωί αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολο Χρήστου, Στέργιο Μπίλας, Βαγγέλη Μακρυγιάννη, Δημήτρη Μάρκο, Απόστολο Παπαστάμο, Απόστολο Σίσκο, Ανδρέα Βαζαίο, Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, Κωνσταντίνο Στάμου, Ευάγγελο-Εφραίμ Ντούμα, Οδυσσέα Μελαδίνη, Παναγιώτη Μπολάνο και Κρίστιαν Γκολομέεβ.
anaxwrisi-8
anaxwrisi-3

Μαζί τους θα είναι και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.
anaxwrisi-10
anaxwrisi-9
anaxwrisi-8

Επίσης, μαζί ταξιδεύουν και οι αθλητές του στίβου, η σημαιοφόρος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, που δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.
anaxwrisi-1
anaxwrisi-2

Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο Αρχηγός Αποστολής, Πέτρος Συναδινός μαζί με τον Υπαρχηγό Ιάκωβο Φιλιππούση.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής

Η Χάλι Μπέρι γιόρτασε ημίγυμνη τα 20 χρόνια από τον ρόλο της ως Catwoman

Η τελευταία επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου και τα μηνύματα πριν φύγει από τη ζωή στα 39 της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης