ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το νέο συμβόλαιο του Ελίασον μέχρι το 2028

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το νέο συμβόλαιο του Ελίασον μέχρι το 2028

Ο Σουηδός έκανε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με οκτώ γκολ και 12 ασίστ σε 47 εμφανίσεις

niklas-eliasson
Έπειτα από δύο σούπερ σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας το για ακόμα ένα χρόνο ως το καλοκαίρι του 2028.

Όπως είχαν αποκαλύψει στη Σουηδία, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν κάτι που αναμενόταν, με τον Ελίασον να έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες, ο Ελίασον επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Κλείσιμο

Παρά το ενδιαφέρον που έχει υπάρξει προς το πρόσωπό του το φετινό καλοκαίρι, ο Ελίασον είναι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ και αποτελεί βασικότατη μονάδα του Ματίας Αλμέιδα στη δεξιά πλευρά, πραγματοποιώντας πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με οκτώ γκολ και 12 ασίστ σε 47 εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον Νίκλας Ελίασον έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022 – 23, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση.

Συνολικά ο ακραίος άσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και έχοντας βγάλει 21 ασίστ.


Ειδήσεις σήμερα:

Απομόνωση και αμφισβήτηση τρομάζουν τον Κασσελάκη: Σπρώχνει στην έξοδο τη «φρουρά Τσίπρα», αγνοεί τους συμμάχους του

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής

Μαρινάκης για την επίθεση Κασσελάκη στο ΘΕΜΑ: Δεν θυμάμαι πολιτικό αρχηγό να κάνει print screen σχόλιο και να επιτίθεται σε δημοσιογράφο και Μέσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης