ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Κοντονίκο και Γκούμα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Κοντονίκο και Γκούμα

Ο επιθετικός της Λαμίας και ο νεαρός τερματοφύλακας που έπαιζε στην Γερμανία προορίζονται για την δεύτερη ομάδα της Ένωσης

kontonikos-vasilis
Δύο μεταγραφές με φόντο το μέλλον για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Κοντονίκου από τη Λαμία και του Δημήτρη Γκούμα.

Με επίσημη ανακοίνωση, αρχικά η ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού από τη Λαμία, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε οκτώ συμμετοχές στην Stoiximan Super League. Ο Κοντονίκος αναμένεται να προπονείται με την πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ενώ πιθανό είναι και το σενάριο να πάρει παιχνίδια και με την Β' ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κοντονίκου, από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ο Βασίλης Κοντονίκος γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 2005. Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19 επιθετικός, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Λαμίας.

Κλείσιμο
Έκανε τις πρώτες του 2 επαγγελματικές συμμετοχές την σεζόν 2022-2023 στην διοργάνωση του Κυπέλλου και πέρσι είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, επτά από τις οποίες ήταν στα play offs.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Η ΑΕΚ απέκτησε τον 20χρονο κίπερ ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Γκρόιτερ Φιρτ.

stin-aek-o-dimitris-gkoumas-denlarge


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Γκούμα.

Ο Δημήτρης Γκούμας γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2003 στη Λάρισα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Πλίτση και στη συνέχεια εντάχθηκε σε αυτήν της ΑΕΛ, πριν φύγει σε ηλικία 16 ετών για τη Γερμανία.

Εκεί αγωνίστηκε αρχικά στην Κ17 της SV Planegg-Krailling και στη συνέχεια στην Κ19 της Νυρεμβέργης και στην πρώτη ομάδα της FSV Zwickau. Το καλοκαίρι του 2022 εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Γκρόιτερ Φιρτ, με την οποία πραγματοποίησε 21 συμμετοχές έως το καλοκαίρι του 2024.

Δημήτρη, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Πρόστιμο €1 εκατ. σε γνωστό γυναικολόγο για φοροδιαφυγή επί μία δωδεκαετία

Ανατριχιαστικό βίντεο: Την βίασαν στο Παρίσι και όταν ζήτησε βοήθεια ο ένας από τους βιαστές τη χτύπησε φιλικά στον ώμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης