Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάος στην πρεμιέρα - Ακυρώθηκε γκολ της Αργεντινής μετά από 2 ώρες, το Μαρόκο επικράτησε 2-1

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάος στην πρεμιέρα - Ακυρώθηκε γκολ της Αργεντινής μετά από 2 ώρες, το Μαρόκο επικράτησε 2-1

Παρά τις πιέσεις της FIFA για ολοκλήρωση του παιχνιδιού με την ισοφάριση της Αργεντινής στο 106', ο διαιτητής επέμεινε πως ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί με εξέταση VAR στο γκολ, το οποίο τελικά δεν μέτρησε

argentina-morocco-m
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν με το... αριστερό στο ποδόσφαιρο, όπου το θεότρελο ματς μεταξύ Αργεντινής και Μαρόκου συνεχίστηκε μετά από δυο ώρες, κράτησε συνολικά... 230 λεπτά και ενώ οι επίσημοι φορείς είχαν ενημερώσει πως ο αγώνας είχε λήξει.

Ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ενημέρωση πως το ματς μεταξύ των δυο ομάδων είχε ολοκληρωθεί, αλλά έκτοτε το σκηνικό ανατράπηκε. Μετά την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και με το σκορ στο 2-2 οι δυο ομάδες επέστρεψαν στη φυσούνα και ύστερα από περίπου δυο ώρες διαβουλεύσεων υπήρξε... λευκός καπνός!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2xw41geyzvl)


Κλείσιμο
Οι αποστολές των δυο ομάδων είχαν την ενημέρωση να περιμένουν στο γήπεδο, καθώς παρά τις πιέσεις της FIFA για ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νίμπεργκ, επέμενε πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με εξέταση VAR μάλιστα στο γκολ της Αργεντινής (το είχε σημειώσει ο Μεδίνα στο 106') που διαμόρφωσε το 2-2!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2xvm6vcn7zl)


Τελικά όταν οι δυο ομάδες βγήκαν ξανά στο γήπεδο μετά από δυο ώρες, ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ στην αρχή της φάσης σε on field review, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 2-1 υπέρ του Μαρόκου.

Τι είχε γίνει στον αγώνα

Μέχρι το 106ο λεπτό του αγώνα, το Μαρόκο είχε προκαλέσει αίσθηση απέναντι στην Αργεντινή (νικήτρια του τουρνουά το 2008 και 2004) στο «Geoffroy-Guichard», στο Σεντ Ετιέν (2ος όμιλος), δημιουργώντας απόσταση δύο γκολ.

Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), ο οποίος μάλιστα έκανε την ασίστ στον Σιμεόνε, με το οποίο η Αργεντινή μείωσε σε 2-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2xv7r7hmpvl)


Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (50’) έκανε διπλασία το προβάδισμα (2-0) από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση εξέτασε ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2xv5n4vuza9)


Η Αργεντινή μειώνοντας το σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά δεν κατάφερε αφού το γκολ του Μεδίνα, έστω κια με καθυστέρηση δύο ωρών ακυρώθηκε ως οφσάιντ.


Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαστε σαν φυλακισμένοι» - Έξαλλοι οι Παριζιάνοι καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες δυσκολεύουν τις μετακινήσεις τους

Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη επειδή... δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε

Βίντεο αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών δίπλα στη σορό του δράστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης