Βαθμολογία UEFA: Πιο κοντά στην 14η θέση η Ελλάδα μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης και οι νίκες κόντρα σε Μπόρατς και Ίντερ Ντ' Εσκάλδες έφεραν την Ελλάδα πιο κοντά στην 14η θέση.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγχώθηκαν, έχασαν τη συγκέντρωσή τους, ωστόσο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-2 της Μπόρατς στην Τούμπα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Παράλληλα, η Ενωση επιβλήθηκε 4-3 της Ιντερ από την Ανδόρα για το Conference League και μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν πειστική, ωστόσο σε αυτό το χρονικό σημείο μετρά η νίκη.

Η Ελλάδα με αυτές τις δυο νίκες (έστω και αν προστέθηκαν μόλις 0.500 πόντοι) πλησίασε στην 14η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας τη Σκωτία, αλλά και την 13η Αυστρία. Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Μπότεφ, ελπίζοντας να κάνει με τη σειρά του το σημαντικό βήμα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.



Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Διάγγελμα Μπάιντεν για την απόφαση να αποσυρθεί - Η σκυτάλη στους νέους για να σωθεί η δημοκρατία

Παραλήρημα Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις - «Τρελή της Αριστεράς, θέλει να εκτελούνται μωρά»

Με beach party στην Πάρο, μετά την κηδεία, θ' αποχαιρετήσουν οι φίλοι της την Ντέμη Γεωργίου - Η συγκινητική απόφαση της συντρόφου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr