Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ορτα για την έξτρα κίνηση για μεσοεπιθετικό

Το εάν θα αποκτηθεί εν τέλει ή όχι ο Πορτογάλος θα επηρεάσει τον σχεδιασμό των Πειραιωτών σχετικά με την ενίσχυσή τους για μεσοεπιθετικό

Ο Αντρέ Ορτα είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να επαναφέρει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Ο 27χρονος χαφ, που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις του άξονα, κοστολογείται με 6 εκατ. ευρώ (που ήταν η ρήτρα που είχε βάλει ο σύλλογός του) ενώ ο Ολυμπιακός έδινε μέχρι 3 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα. Είναι σαφές πάντως ότι οι Ερυθρόλευκοι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τον Ορτα.

Το εάν θα αποκτηθεί εν τέλει ή όχι ο Ορτα θα επηρεάσει τον σχεδιασμό των Πειραιωτών σχετικά με την ενίσχυσή τους για μεσοεπιθετικό. Εάν δηλαδή ο Ορτα επανέλθει στον Πειραιά τότε δεν θα χρειαστεί άλλη προσθήκη. Εάν όμως δεν επιτευχθεί αυτό τότε θα προκύψει νέα μεταγραφή.

Υπάρχει η πιθανότητα να γυρίσει ο Ορτα αλλά και να αποκτηθεί και ένας ακόμα μεσοεπιθετικός; Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από το τι θα ισχύσει με την περίπτωση του Πεπ Μπιελ. Εφόσον ο Ισπανός διατηρηθεί στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό αυτό δεν θα μπορεί να συμβεί.

Εάν από την άλλη ο Μπιελ αποχωρήσει τότε θα υπάρξει τέτοια πιθανότητα. Από τη μέση και μπροστά πάντως ο Ολυμπιακός θα κάνει τουλάχιστον μία κίνηση και θα κριθεί το προσεχές διάστημα το ποια θα είναι αυτή.

Πηγή: Gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr