ΠΑΟΚ: Ολο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ταρίκ Τισουντάλι

ΠΑΟΚ: Ολο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ταρίκ Τισουντάλι

Τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαροκινού επιθετικού αναμένεται να γίνουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας

tissoudali
H φανέλα με το νούμερο «34» στην πλάτη περιμένει τον Ταρίκ Τισουντάλι στην Τούμπα, με τον Μαροκινό επιθετικό της Γάνδης να έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη βελγική ομάδα.

Τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνουν κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/7).ημέρας, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να ολοκληρώνουν μια σπουδαία κίνηση.

Ο Μαροκινός επιθετικός θα υπογράψει τριετούς διάρκειας (2+1) συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται στα 1.4 εκατ. Ευρώ, όπως αναφέρουν, μάλιστα, στο Βέλγιο ήταν εκείνος που ζήτησε έντονα από το διοικητικό συμβούλιο της Γάνδης να φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είχαν ξεκινήσει πριν από μια εβδομάδα, με τους «Buffalos» να αξιώνουν, αρχικά, ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. Ευρώ. Τελικά με την «παρέμβαση» του 31χρονου ποδοσφαιριστή το «deal» ολοκληρώθηκε με σχεδόν τα μισά χρήματα, καθώς οι Βέλγοι αποδέχθηκαν την πρόταση του «Δικεφάλου» (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία στα 2,2 εκατ. Ευρώ, συν μπόνους), με τον Τισουντάλι να ντύνεται στα «ασπρόμαυρα».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης