Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ απόψε κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ - Θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση

Ξεκινά από τον β' προκριματικό γύρο του Europa League το «τριφύλλι» - Επίσημο ντεμπούτο για Ντιέγκο Αλόσνο

Μετά τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σειρά έχει ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου πρώτο εμπόδιο είναι η Μπότεφ Πλόβντιβ του Μπαλογιάννη από τη Βουλγαρία (CS1, 21:00).

Το «τριφύλλι» θέλει στο ΟΑΚΑ να πάρει τη νίκη και να κλειδώσει την πρόκριση από σήμερα κιόλας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα (εφόσον αποκλειστεί, θα τον περιμένει στον αντίστοιχο γύρο του Conference League, ο νικητής του Ζρίνσκι - Μπράβο).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τόσο τον Φώτη Ιωαννίδη (που ήταν ανέτοιμος) όσο και τον Ρούμπεν Πέρεθ ενώ μπήκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα όπως ο Μαξίμοβιτς, ο Ίνγκασον και ο Μπάλντοκ.

Αναλυτικά: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Μπακασέτα, Λημνιό, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Όσον αφορά την Μπότεφ Πλόβντιβ, έχει ξεκινήσει το Europa League από τον 1ο προκριματικό γύρο καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Βουλγαρίας την περσινή σεζόν (3-2 τη Λουντογκόρετς) και χρειάστηκε να αποκλείσει τη Μάριμπορ για να βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα νίκησε με 2-1 στη Βουλγαρία και με το ισόπαλο 2-2 στη Σλοβενία, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ενώ έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα με νίκη κόντρα στην Μπότεφ Βράτσα με 3-1. Στην ομάδα βρίσκεται και ένα ελληνόπουλο μεταξύ άλλων.

Ο λόγος για τον 25χρονο ακραίο μπακ, Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ο οποίος βρίσκεται εκεί από πέρσι και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, στον Βόλο και τον ΟΦΗ.

Πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ 21:00 (CS1)

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr