Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται σήμερα ο Βεζένκοφ - Έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι

Στις 15:00 θα παρουσιαστεί ο Βούλγαρος φόργουορντ - Ο ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα θίξουν και άλλα ζητήματα

«Τώρα; Τι γίνεται τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και διπλοκλειδώστε την πόρτα...» Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο από το τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε την επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ φόργουορντ στον Πειραιά.

Μάλιστα προγραμματίστηκε εκτάκτως και συνέντευξη Τύπου στις 15:00 κατά την οποία θα παρουσιαστεί ο Βούλγαρος φόργουορντ ενώ οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα θίξουν και άλλα ζητήματα.

Όπως είναι γνωστό ο Σάσα Βεζένκοβ είχε μπει στη λίστα των waivers από τους Τορόντο Ράπτορς και οι ομάδες του NBA είχαν 48 ώρες προκειμένου να τον αποκτήσουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/7) εξέπνευσε η διορία προκειμένου να τον «έκλεβε» κάποια ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ανοίγοντας τον δρόμο για την επίσημη (πια) απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

«Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera» ανέφερε επίσης το «ερυθρόλευκο» tweet, με την διοίκηση της ομάδας να προαναγγέλει την επίσημη επιστροφή του Βεζένκοβ στους «ερυθρόλευκους».


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής έκανε μήνυση στον πρώην προπονητή της για ασέλγεια και απόπειρα βιασμού

Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τις βρετανικές ταμπλόιντ συνέβαλαν για τις κακές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια

Μεγάλη φωτιά με απεγκλωβισμούς σε υπόγειο καφέ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr