Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βεζένκοφ με... κούπες, πανηγυρισμούς και επικό βίντεο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βεζένκοφ με... κούπες, πανηγυρισμούς και επικό βίντεο

Σήμερα στις 15:00 η παρουσίαση του Βούλγαρου φόργουρντ σε συνέντευξη τύπου μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους

sasa-vezenkov
Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, μετά από ένα χρόνο μακριά από το Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να ρίχνει... ψίχουλα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, τα οποία οδήγησαν στην επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με έναν διακόπτη ρεύματος που ανοιγοκλείνει, με τη φωνή του Βασίλη Καρρά να... ντύνει την εικόνα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή, χρησιμοποιώντας μία ατάκα του ίδιου του Βεζένκοβ: «Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου».

Κλείσιμο


Ήδη η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ (15:00) για την παρουσίαση του Βούλγαρου φόργουορντ, ενώ η Θύρα 7 έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να υποδεχτεί το νέο απόκτημα της ομάδας.

Ο Βεζένκοβ αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο η πρώτη σεζόν έκρυβε λιγοστές ευκαιρίες και έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για σημαντικό διάστημα.

Ο Βούλγαρος ζήτησε να γίνει ανταλλαγή, κάτι που συνέβη. Κατέληξε στους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται οι παροχές για ενοίκιο, οικοσκευή και κοινόχρηστα σε ευάλωτους - Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα

Τραγικό δυστύχημα στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης