Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βεζένκοφ με... κούπες, πανηγυρισμούς και επικό βίντεο

Σήμερα στις 15:00 η παρουσίαση του Βούλγαρου φόργουρντ σε συνέντευξη τύπου μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, μετά από ένα χρόνο μακριά από το Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να ρίχνει... ψίχουλα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, τα οποία οδήγησαν στην επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με έναν διακόπτη ρεύματος που ανοιγοκλείνει, με τη φωνή του Βασίλη Καρρά να... ντύνει την εικόνα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή, χρησιμοποιώντας μία ατάκα του ίδιου του Βεζένκοβ: «Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου».



Ήδη η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ (15:00) για την παρουσίαση του Βούλγαρου φόργουορντ, ενώ η Θύρα 7 έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να υποδεχτεί το νέο απόκτημα της ομάδας.

Ο Βεζένκοβ αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο η πρώτη σεζόν έκρυβε λιγοστές ευκαιρίες και έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για σημαντικό διάστημα.

Ο Βούλγαρος ζήτησε να γίνει ανταλλαγή, κάτι που συνέβη. Κατέληξε στους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται οι παροχές για ενοίκιο, οικοσκευή και κοινόχρηστα σε ευάλωτους - Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα

Τραγικό δυστύχημα στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr