Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Περιμέναμε ότι θα είχε ζητήσει ήδη συγγνώμη, όσα είπε είναι εκτός λογικής»

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Περιμέναμε ότι θα είχε ζητήσει ήδη συγγνώμη, όσα είπε είναι εκτός λογικής»

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Βεζένκοβ για τα όσα είχε δηλώσει ο Κώστας Σλούκας, μετά το τέλος των τελικών της Stoiximan Basket League και δεν έκρυψαν την απογοήτευση του...

Aggelopouloi
Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ ήταν η είδηση της ημέρας, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του και δεδομένου ότι όπως παραδέχθηκαν οι ίδιοι δεν μιλούν και πολύ συχνά, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κλήθηκαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Κώστα Σλούκα (περί έλλειψης σεβασμού).

«Εδώ είμαστε για τον Σάσα. Εμείς μιλάμε λίγο, ίσως είναι λάθος. Όταν έχουμε να πούμε κάτι το λέμε. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στον Κώστα, τον στήριξε, τον πίστεψε. Η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής. Ίσως πιεζόταν. Περίμενα ότι θα την είχε ανακαλέσει και θα είχε πει συγγνώμη. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει. Ήρθε σε μία συνάντηση καθυστερημένη εξαιτίας του, έγινε μια κουβέντα σε καλό κλίμα και μετά αποχώρησε. Από τότε δεν έχει γίνει καμία άλλη επαφή. Τα όσα είχε πει δεν στέκουν, θα το έχει μετανιώσει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα. Ο ίδιος μειώνει την ιστορία του. Δεν κάναμε δηλώσεις για τον Σλούκα, δεν δηλώσαμε κάτι. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις στους τελικούς. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε. Έκανε μία επαγγελματική απόφαση και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ίδος μειώνει τον εαυτό του και τα όσα έκανε εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί αλά γαλλικά, με 7,5 δισ. κόστος, δάδες Louis Vuitton και τελετή έναρξης χωρίς πρόβα

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

Η Έλενα Ακρίτα στοχοποιεί την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα Zeus & Dione!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης