Ολυμπιακοί Αγώνες: Καλή κλήρωση για Τσιτσιπά, μάχη Τζόκοβιτς – Ναδάλ

Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Παρίσι 2024 ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο Ζιζού Μπεργκς

O 25χρονος Βέλγος είναι στο Νο87 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ηττηθεί και τις δύο φορές που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τσιτσιπά. Η τελευταία φέτος στον πρώτο γύρο του όπεν της Αυστραλίας με 3-1.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς δεν εμφανίσει τον κακό του εαυτό, στο 2ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς (Νο59) ο οποίος στην πρεμιέρα θα παίξει κόντρα στον Τυνήσιο, Μοέζ Ετσαργκουί.

Στον 3ο γύρο ο 26χρονος Έλληνας τενίστας διασταυρώνεται με το Νο12 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπαέζ (Αργεντινή) ενώ από τα προημιτελικά και μετά αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τον Τσιτσιπά αφού Νόιβακ Τζόκοβιτς ή Ράφα Ναδάλ είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοί του στην οκτάδα, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά και και φυσικά τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό!

Στο διπλό των ανδρών, ο Στέφανος με τον αδελφό του Πέτρο θα παίξουν στον πρώτο γύρο κόντρα στους Πορτογάλους Μπόρχς και Καρμπάλ.

Πηγή:Sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί αλά γαλλικά, με 7,5 δισ. κόστος, δάδες Louis Vuitton και τελετή έναρξης χωρίς πρόβα

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

Η Έλενα Ακρίτα στοχοποιεί την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα Zeus & Dione!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr