Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: Μακάρι και εσείς να μην είχατε αρνηθεί όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: Μακάρι και εσείς να μην είχατε αρνηθεί όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω στόρι στο Instagram για τις δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ καλωσόρισε τον Σάσα Βεζένκοβ στο ελληνικό πρωτάθλημα

Giannakopoulos-Aggelopoulos
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Σάσα Βεζένκοβ για τη μεγάλη του επιστροφή στον Ολυμπιακό, οι πρόεδροι των «ερυθρολεύκων» στάθηκαν μεταξύ άλλων στο θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR κάνοντας λόγο για «συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού».

Λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσω Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζουμε τον παικταρά Σάσα ξανά στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α1. Εμείς είμαστε υπέρ σε ότι κανει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Έτσι ψηφίσαμε και υπέρ του σάλαρι καπ εντός συνόρων όπως κάναν όλες οι ομάδες εκτός μίας...» και συνέχισε:

«Μακάρι και εσείς όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας (ταυτόχρονα με το ΟΑΚΑ σε εμάς, και με την ίδια ακριβώς διαδικασία να μην είχατε αρνηθεί)... Ελπίζω να μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε. Έστω και τώρα πάρτε το και επενδύστε να το κάνετε και εσείς εφάμιλλο του ΟΑΚΑ. Η ανταγωνιστικότητα ανεβάζει το προϊόν».

Ενώ ανέφερε επίσης: «Υπήρξε αναφορά σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ένας Ελληνοποιεί ότι του αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που στην δωδεκάδα να μιλάνε μαξ 2 άτομα Ελληνικά και θέλει και γήπεδο έτοιμο από την Πολιτεία! Ο άλλος έχει μαζέψει ότι Ελληνικό στοιχείο κυκλοφορεί και επενδύει15 εκ. σε αναβάθμιση σταδίου. Ο ένας λέει ναι θα το πάρω το ΟΑΚΑ ο άλλος λέει ταυτόχρονα όχι ευχαριστώ δεν θέλω το ΣΕΦ».

Κλείσιμο
Και κατέληγε σε άλλο story: «Και στο αστείο επιχείρημα ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγαλύτερο/καλύτερο κτλ κτλ. Ακριβώς γι' αυτό επί 20χρόνια και πληρώνουμε τα διπλά στο δημόσιο ως ενοίκιο από ότι εσείς όπως και τα λειτουργικά είναι απείρως μεγαλύτερα. Καλά συμβούλους δεν έχετε πριν μιλήσετε;»

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει μια άλλη ανάρτηση στην οποία είχε παραθέσει από το διαδίκτυο «το σύνδρομο της Στοκχόλμης...»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης