Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ ήρθε στην τοξοβολία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ ήρθε στην τοξοβολία

Μπορεί η επίσημη τελετή έναρξης να είναι αύριο (Παρασκευή 26/7, 20:00), ωστόσο σε ορισμένα αθλήματα (ποδόσφαιρο, χάντμπολ, ράγκμπι, τοξοβολία) η δράση έχει αρχίσει και το πρώτο ρεκόρ είναι γεγονός

29030731
Στο Μέγαρο των Απομάχων φιλοξενούνται οι αγώνες της τοξοβολίας και σήμερα (πρώτη ημέρα) στον αγώνα κατάταξης των γυναικών, σημειώθηκε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ, όχι μόνο στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά σε ολόκληρους του Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Σιγεόν Λιμ (Νότια Κορέα) δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς με βαθμολογία 694 πήρε το παγκόσμιο ρεκόρ από την συμπατριώτισσά της, Τσαγιούνγκ Κανγκ, η οποία το είχε στην κατοχή της με 692 από το 2019.

Η επίδοσή της αποτελεί παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ, το οποίο άνηκε με 680 στην επίσης Νοτιοκορεάττισα, Σαν Αν, από την διοργάνωση του 2021 στο Τόκιο. Η ομάδα της Νότιας Κορέα κατέγραψε Ολυμπιακό ρεκόρ και στο ομαδικό με 2046 βαθμούς (ήταν 2032).

Πηγή:Sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης