Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Σελίν Ντιόν και η Lady Gaga θα τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης

Oι διάσημες σταρ θα ερμηνεύσουν ως ντουέτο το «La Vie en Rose» της Εντίθ Πιάθ, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

H Oργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, την Παρασκευή (26/7, 20:30, ΕΡΤ 1).

Οι Γάλλοι κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό λεπτομέρειες από το τετράωρο show που θα παραυσιάσουν στον ποταμό Σηκουάνα.

Όμως ένα από αυτά διέρρευσε, καθώς η Σελίν Ντιόν και η Lady Gaga θα εμφανιστούν από κοινού στην Τελετή Έναρξης.



Οι διάσημες σταρ θα συνθέσουν ντουέτο και θα τραγουδήσουν το «La Vie en Rose» της Εντίθ Πιάθ και είναι πολύ πιθανό να κλείσουν την τελετή έναρξης.

Η Σελίν Ντιόν ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ από τις ΗΠΑ στο Παρίσι τη Δευτέρα (22/7) και όπως και η Lady Gaga διαμένει σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στα Ηλύσια Πεδία και σύμφωνα με ανάρτηση του Γάλλου δημοσιογράφου, Τιερί Μορό, έχουν κάνει ήδη πρόβα.

H Ντιόν θα είναι ντυμένη με μια μαύρη πουπουλένια κάπα, δημιούργημα του Οίκου Ντιόρ και η αμοιβή της, με γαλλικά δημοσιεύματα θα φθάσει στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Τον Δεκέμβριο του 2020 η 56χρονη Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome, μια σπάνια, χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς και υποχρεώθηκε να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της, με την τελευταία να χρονολογείται από την άνοιξη του 2020 στη Νέα Υόρκη.

Η Ντιόν ερμήνευσε το «The Power of the Dream» στην Τελετή Έναρξης στην Ατλάντα το 1996 και οι φήμες για επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες κυκλοφόρησαν από τότε που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του γαλλικής Vogue τον Απρίλιο. Η Ντιόν είχε αναφερθεί σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να ανακτήσει τη δύναμη και την υγεία της. «Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Θέλω να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Οι δυο σταρ δεν θα δυσκολευτούν να ερμηνεύσουν με τη γαλλική προφορά το «La Vie en Rose». Η Ντιόν γεννήθηκε σε γαλλόφωνη περιοχή στο Κεμπέκ, ενώ γαλλικές ρίζες από τη μητέρας της έχει και η Lady Gaga.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr