ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ταρίκ Τισουντάλι

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ταρίκ Τισουντάλι

Ο Ταρίκ Τισουντάλι πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με την υπογραφή τριετούς (2+1) συμβολαίου

Tisundali
Στην Ελλάδα έφτασε ο Ταρίκ Τισουντάλι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος επιθετικός άφησε πίσω του το Βέλγιο και τη Γάνδη και μέσω Ντίσελντορφ ταξίδεψε με προορισμό της Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενταχθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας και να «γεμίσει» την «φροντλάιν» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με αυτόματη ανανέωση για έναν επιπλέον χρόνο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και να τον κατευθύνουν στο ξενοδοχείο δίχως να κάνει κάποια δήλωση.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι, που φωτογραφήθηκε με κάποιους φίλους του «Δικεφάλου» οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κλείσιμο
Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής την σεζόν 2023-24 κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά 56 γκολ και 28 ασίστ σε 135 συμμετοχές με τη φανέλα της Γάνδης και 121 γκολ, 65 ασίστ σε 370 επαγγελματικούς αγώνες, με συλλόγους και την εθνική Μαρόκο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης