Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον πορτογαλικό σύλλογο για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα - Οι Πορτογάλοι τονίζουν πως τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει για Ελλάδα

orta
Η υπόθεση του Αντρέ Όρτα δείχνει θα έχει happy end για τον Ολυμπιακό και ο Κυπελλούχος Ευρώπης θα πετύχει μία ακόμα επιστροφή παίκτη στο ρόστερ του σε σχέση με τη φετινή χρονιά (όπως έγινε με τον Μασούρα).

Συγκεκριμένα οι «Ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μπράγκα για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή 27χρόνου χαφ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και οι πηγές από τη χώρα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στους Πειραιώτες.

Να θυμίσουμε πώς ο Αντρέ Όρτα ήταν ένας πολύ βασικός - εάν όχι ο Νο1 - στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή μετά το εξαιρετικό εξάμηνο που έκανε στον Πειραιά, παίζοντας βασικό ρόλο για την κατάκτηση του Conference League. Με αυτήν την προσθήκη είναι πιθανό οι Πειραιώτες να κλείσουν το παζλ της ενίσχυσης του άξονά τους για την επερχόμενη σεζόν. Ο Ορτα είχε 2 γκολ σε 21 αγώνες στον Ολυμπιακό.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Μεσσηνία - 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

«Ανακωχή» προς το παρόν για Γεωργιάδη και ιδιώτες γιατρούς, το σχέδιο για να λυθεί το ζήτημα με τις εφημερίες στο ΕΣΥ


Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Πολάκη: Τα στρατόπεδα, τα σενάρια και το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης