Ολυμπιακός - Ναϊμέγκεν 2-0: Καλό φινάλε στον πρώτο κύκλο προετοιμασίας - Δείτε τα γκολ

Δυο γκολ από Ζέλσον και Μασούρα, δυο φορές η μπάλα στο δοκάρι, έκλεισε όμορφα τον κύκλο προετοιμασίας του στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός με νίκη 2-0 επί της Ναϊμέγκεν

Με τη δεύτερη του νίκη σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός. Νίκη με 2-0 επί της Ναϊμένγκ με τα εξαιρετικά γκολ των Ζέλσον και Μασούρα. Ο Ολυμπιακός είχε στην προετοιμασία του 2 νίκες με Μαλίν και Ναϊμέγκεν, 1 ήττα με Αγιαξ και 1 ισοπαλία με Αλ Καντσία.



Πώς ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με τη Ναϊμένγκεν
Σε σχέση με τη διάταξη των Πειραιωτών στο τέρμα ήταν ο Αναγνωστόπουλος, η άμυνα απαρτιζόταν με Ροντινέι, Πιρόλα (στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Ιταλός), Κουτσίδη και Αποστολόπουλο, στο κέντρο ήταν οι Μπιανκόν, Μπακούλας και πιο μπροστά ο Παπακανέλλος, στα άκρα οι Μασούρας και Ζέλσον και φορ ο Κωστούλας.

Εξαιρετικός Ζέλσον, ο Ολυμπιακός έβαλε 2 γκολ και μπορούσε άλλα 2 στο α' μέρος
Στο πρώτο μέρος η Ναϊμέγκεν επιχείρησε να απειλήσει και είχε μία σχετικά καλή στιγμή στο 17' μετά από μία έξοδο με ρίσκο του Αναγνωστόπουλου αλλά η ερυθρόλευκη άμυνα έδιωξε τη μπάλα. Στο 28' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Αποστολόπουλου και μετά είχε μία ευκαιρία με σουτ του Μασούρα.

Στο 31' ήρθε το 1-0. Πολύ καλό τελείωμα ο Ζέλσον και ενώ είχε προηγηθεί και ωραία ενέργειά του για να σκοράρει σε ένα ακόμα φιλικό. Στο 36' ήρθε και το 2-0. Ο Μασούρας με σκάψιμο της μπάλας μετά από λάθος του γκολκίπερ της Ναϊμέγκεν υπό την πίεση του Κωστούλα, κατάφερε και βρήκε δίχτυα με ιδανικό τρόπο. Στο 42' υπήρξε νέα μεγάλη φάση του Ολυμπιακού με σουτ Μασούρα που αποκρούστηκε δύσκολα μετά από σπάσιμο της μπάλας του Ζέλσον.

Δοκάρι και στο 2ο μέρος και φάσεις και άλλα γκολ
Ο Ολυμπιακός είχε φάσεις για γκολ και στην επανάληψη. Στο 47' ήταν η πρώτη προσπάθεια με φάουλ Ροντινέι που κόπηκε και μετά στο τέλος κεφαλιά Παπακανέλλου έξω.

Στη συνέχεια ο Ζέλσον δημιούργησε 2 φάσεις όπου δεν υπήρξαν οι ανάλογες τελικές για να έχει μετά ξανά δοκάρι ο Ολυμπιακός. Στο 70' είχε δοκάρι ο Παπακανέλλος. Έκανε μία ωραία κίνηση και είχε ένα δυνατό σουτ στο δοκάρι μετά τη συνεργασία του με τον Ροντινέι.

Η Ναϊμένγκεν έψαξε αντίδραση με τον Τζολάκη να είναι σε θέση ετοιμότητας σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός απείλησε μετά και με τον Ροντινέι σε 2 φάσεις. Στο 77' ο Ζέλσον είχε χαμένο τετ α τετ για το 3-0. Οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν βάλει τουλάχιστον ένα τέρμα στην επανάληψη. Κορυφαίος του φιλικού για τον Ολυμπιακό ο Ζέλσον που είχε και γκολ ενώ εξαιρετικό γκολ είχε ο Μασούρας. Με καλά στοιχεία στον αγώνα ο Κωστούλας και ο Παπακανέλλος που είχε δοκάρι (παρότι δεν του βγήκαν ορισμένες προσπάθειές του).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46' Τζολάκης), Ροντινέι, Κουτσίδης, Πιρόλα (73' Μουζακίτης), Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (85' Ρέτσος), Μπακούλας (73' Αμπι), Παπακανέλλος (82' Μπιελ), Μασούρας (64' Ορτέγα), Ζέλσον Μαρτίνς (82' Τσικίνιο) και Κωστούλας (64' Κοστίνια).

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Φαν Γκασέλ, Μάρκες, Χοντεμέικερς, Ρόμπερ, Ουάισα, Ονάλ, Νιούτινκ, Σάνο, Βερντόνκ, Φαν Ρόι και Πρόπερ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος στα Καλύβια Ηλείας για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική με ψευδείς γνωματεύσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια - Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr