Τισουντάλι: Ο Ελ Καντουρί και ο Άμραμπατ μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Τισουντάλι: Ο Ελ Καντουρί και ο Άμραμπατ μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και στάθηκε στους στόχους που έχει με τον Δικέφαλο αλλά και με ποιους μίλησε πριν έρθει στην Ελλάδα

Tisundali2
Ο Ταρίκ Τισουντάλι είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα και ο ίδιος έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο ώστε να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου το συντομότερο δυνατόν.

Ο 31χρονος εξτρέμ έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και αναφέρθηκε στους στόχους του αλλά και στο γιατί έδωσε θετική απάντηση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

One On One: Tarik Tissoudali - PAOK TV


Για τα συναισθήματά του: «Πήρα μεταγραφή εδώ, μετά από πολλά χρόνια στο Βέλγιο. Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σ’αυτό το υπέροχο κλαμπ, το πιο όμορφο κλαμπ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Να κερδίσουμε τρόπαια και να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ και ασίστ. Θέλω να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Να έχω ένα σκοπό στο παιχνίδι!»

Με ποιους μίλησε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον Νορντίν Άμραμπατ, που αν και αντίπαλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ. Επίσης, ο Ελ Καντουρί είχε μόνο καλά πράγματα να πει. Μίλησα και με κάποιους άλλους παίκτες που είχαν φίλους που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ. Όλοι μίλησαν μόνο θετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για διακρίσεις και τίτλους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Eίμαι ένας πολύ δημιουργικός επιθετικός. Δεν είμαι στατικός. Μου αρέσει να κινούμαι, να χρησιμοποιώ την τεχνική μου, να βγαίνω στον χώρο, να ντριμπλάρω. Αυτός είναι ο τύπος του παιχνιδιού μου. Είμαι επιθετικός και θέλω να κινούμαι συνεχώς για να δυσκολεύω τους αμυντικούς όσο περισσότερο γίνεται».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Τους γνωρίζω φυσικά, γνώρισα και στο Βέλγιο κάποιους Έλληνες φίλους του ΠΑΟΚ κι είναι χαρούμενοι, όπως και εγώ για την μεταγραφή. Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά φανταστικοί. Υπάρχει πίεση, αλλά είναι καλό αυτό. Πρέπει να παίζεις με αυτή την πίεση, για να κερδίζει για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για τον σύλλογο».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης