Ολυμπιακός: Οι Βέλγοι αποκαλύπτουν συμφωνία με τη Μπριζ για τον Ουκρανό φορ Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός: Οι Βέλγοι αποκαλύπτουν συμφωνία με τη Μπριζ για τον Ουκρανό φορ Γιάρεμτσουκ

Ο 28χρονος επιθετικός Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, παρουσιάζεται σύμφωνα με τις βελγικές πηγές κλεισμένος από τον Ολυμπιακό και θα περάσει ιατρικά τη Δευτέρα

Yaremchuk
Ο Ολυμπιακός προχωρά για την απόκτηση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Βέλγιο. Όπως μεταδίδει ο Βέλγος ρεπόρτερ, Σάσα Ταβολιερί, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των Ολυμπιακού και Μπριζ για τον έμπειρο και Ουκρανό διεθνή σέντερ φορ.

Μάλιστα τονίζεται ότι θα περάσει τη Δευτέρα τα ιατρικά του. Η Τραμπζονσπόρ πρέσαρε για την απόκτηση του Γιάρεμτσουκ αλλά εκείνος προτίμησε το project των Ερυθρόλευκων.

Ο Γιάρεμτσουκ με ύψος κοντά στα 2 μέτρα είχε πέρυσι 34 αγώνες με 8 τέρματα. Ανήκε στη βελγική Μπριζ ενώ έχει θητεία και σε Ισπανία και Πορτογαλία. Είναι φυσικά διεθνής με την Ουκρανία.

Το Who is Who του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ
Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ γεννήθηκε στο Λβιβ της Ουκρανίας στις 27 Νοεμβρίου του 1995 και από αρκετά νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου (12 ετών). Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και στα 22 του, πήρε μεταγραφή αντί 2 εκατ. ευρώ στη Γάνδη όπου σε τέσσερα χρόνια έγινε από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας έχοντας απολογισμό 152 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 61 γκολ και 18 ασίστ στο ενεργητικό του.

Κλείσιμο
Κάπως έτσι, η Μπενφίκα δαπάνησε 17 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και έναν χρόνο μετά, με 9 γκολ και 7 ασίστ σε 47 παιχνίδια στην Πορτογαλία, η Μπριζ έβγαλε από τα ταμεία της το ίδιο ποσό για τον επαναφέρει στο Βέλγιο. Την περσινή σεζόν έπαιξε με τη φανέλα της Βαλένθια ως δανεικός όπου βρήκε 4 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 29 ματς ενώ έχει φορέσει 53 φορές το εθνόσημο της Ουκρανίας με 16 γκολ στο ενεργητικό του.

Άξιο αναφοράς ότι ήταν στην αποστολή για το περασμένο EURO, όπου έπαιξε και στα τρία παιχνίδια των ομίλων και σκόραρε στη νίκη κόντρα στην Σλοβακία (2-1).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης