Το επικό φάουλ και πρώτο γκολ του 16χρονου Μασταντουόνο έδωσε τη νίκη στη Ρίβερ Πλέιτ, στο αντίο του Ντεμιτσέλις - Δείτε βίντεο

Ο 16χρονος πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ και όλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν, στο αντίο του Μάρτιν Ντεμιτσέλις στον πάγκο της Ρίβερ

Το πέμπτο του ξεκίνημα στην αρχική ενδεκάδα της Ρίβερ Πλέιτ, ο Φράνκο Μασταντουόνο θα το θυμάται για πάντα.

Ενώ η ομάδα του Μάρτιν Ντεμιτσέλις πήγαινε για ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, με 4 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες σε 8 αγωνιστικές, ο 16χρονος... πάτησε πόδι και με ένα τρομερό απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-0 κόντρα στην αναμέτρηση κόντρα στη Σαρμιέντο.

Μάλιστα η έκβαση της φάσης έκανε τον Ντεμιτσέλις να δακρύσει, μιας και αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των «μιγιονάριος».

Όσον αφορά τα δάκρυά του, ίσως οφείλονται στο γεγονός ότι ήταν εκείνος που έδωσε το βάπτισμα του πυρός στον Μασταντουόνο, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα όχι μόνο δεν τσακώθηκε με τους παίκτες (όσον αφορά τις φήμες που κυκλοφορούν για το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρίβερ) αλλά είχε μια ιδιαίτερη σχέση με εκείνους.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν θυμάται άλλους να κλαίνει περισσότερο από τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής μετά τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ του 2010, στο οποίο η «αλμπισελέστε» είχε κοντραριστεί και με την εθνική Ελλάδας επικρατώντας με σκορ 2-0.

Δείτε το τρομερό γκολ και την αντίδραση του πρώην κεντρικού αμυντικού:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr