Παναθηναϊκός: Άνω κάτω η Μπότεφ - Απειλεί να φύγει ο προπονητής επειδή πέταξαν ντομάτα στην κοπέλα ενός ποδοσφαιριστή

Παναθηναϊκός: Άνω κάτω η Μπότεφ - Απειλεί να φύγει ο προπονητής επειδή πέταξαν ντομάτα στην κοπέλα ενός ποδοσφαιριστή

Το περιστατικό έγινε μετά τον αγώνα της Μπότεφ με τον Παναθηναϊκό για το Europa League στην Αθήνα

kerkez_botev
Ο προπονητής της Μπότεφ Πλόβντιβ, Ντούσαν Κέρκεζ άναψε «φωτιές» στην διοίκηση της βουλγαρικής ομάδας, αφού στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την τοπική Λοκομοτίβ δήλωσε διατεθειμένος να αποχωρήσει εξαιτίας ενός συμβάντος με την κοπέλα ενός παίκτη του κλαμπ.

Ο Βόσνιος τεχνικός εξήγησε πως εκείνη είχε βγάλει τον σκύλο τους βόλτα την επομένη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κάποιος της πέταξε μία ντομάτα τονίζοντας πως αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Ξεκαθάρισε πως εκείνος θα σταθεί στο πλευρό των παικτών του, ακόμη κι αν χρειαζόταν να αποχωρήσει.

Ανέφερε βέβαια και την πιθανότητα να είναι οπαδός άλλης ομάδας ή ακόμη να ήταν και κάποιος μεθυσμένος, ωστόσο τόνισε πως το συμβάν δεν αλλάζει και ότι θα μπορούσε να είναι και η δική του σύζυγος στην θέση του.

Τέλος, επεσήμανε πως αυτό είναι το αποτέλεσμα να κατηγορείς κάποιον για ένα λάθος που έκανε, αλλά και πως τέτοια περιστατικά γίνονται μόνο στην Σερβία και την Βουλγαρία.

Κλείσιμο
Αναλυτικά τα όσα είπε για το περιστατικό αυτό:

«Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο. Αλλά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια φίλη ενός παίκτη μας έκανε βόλτα και κάποιος της πέταξε μια ντομάτα στη Φιλιππούπολη, ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες, μπορεί να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας, αλλά αυτό είναι γεγονός και για μένα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή κάποιος έκανε ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, άλλοι άνθρωποι πρέπει να πετάξουν ντομάτες στη γυναίκα του. Αυτό είναι κοροϊδία. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;».

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Η «αλλόκοτη» τελετή έναρξης, οι φόβοι για την ασφάλεια και τα μεγάλα ονόματα που ρίχνονται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Βράζει» η Μέση Ανατολή μετά την επίθεση στα Υψίπεδα του Γκολάν - Αντίποινα ετοιμάζει το Ισραήλ, για ανείπωτες συνέπειες προειδοποιεί το Ιράν


Εκτροπή πτήσης της United Airlines λόγω «βιολογικού κινδύνου» - Ακόμα και μέλη του πληρώματος έκαναν εμετό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης