Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα υπέστη η οικογένεια του Ρανταμέλ Φαλκάο

Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα υπέστη η οικογένεια του Ρανταμέλ Φαλκάο

Ένα πρόβλημα στη θέρμανση της οικίας του ποδοσφαιριστή οδήγησε πολλά μέλη της οικογένειάς του στο νοσοκομείο

radamel_falcao
Λίγο έλειψε να έχει τραγικές επιπτώσεις ένα πρόβλημα στην οικία του ποδοσφαιριστή Ρανταμέλ Φαλκάο, το οποίο προκάλεσε τη δηλητηρίαση πολλών μελών της οικογένειάς του.

Ο 38χρονος Κολομβιανός επιθετικός της Μιγιονάριος ανέφερε ότι ένα πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης προκάλεσε σε πολλά μέλη της οικογένειάς του δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

«Στην οικογένειά μου είχαμε ένα απρόσμενο γεγονός για το οποίο νοσηλεύτηκαν η γυναίκα μου, τα πεθερικά μου και τα 5 παιδιά μου. Λόγω αυτής της κατάστασης, δεν είναι δυνατόν να συνοδεύσω την ομάδα στον αγώνα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πόλη Βαλεντουπάρ.

» Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους φιλάθλους και στον κόσμο της Βαλεντουπάρ, ας είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την πιο ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στην κλινική Marly de Chia για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε η οικογένειά μου κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Σας ευχαριστούμε όλους», ήταν το μήνυμα του Φαλκάο.

Κλείσιμο
Η σύζυγός του έγραψε: «Ανάψαμε την θέρμανση, δεν λειτουργούσε σωστά και το μονοξείδιο του άνθρακα μας δηλητηρίασε όλους. Πέρασαν πολλές ώρες από τότε που το ενεργοποιήσαμε και πιστεύαμε ότι η μυρωδιά ήταν φυσιολογική. Σταδιακά όλη η οικογένεια άρχισε να αισθάνεται άσχημα χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος.

» Ο μπαμπάς μου, ο Γέντι, η Ανέτ κι εγώ είχαμε τα πιο έντονα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο έφτασαν η μαμά μου, η Ντόμι, ο Χέβεν και η Ντέσι. Ξεκίνησαν με συμπτώματα όπως εμετό και πολλούς πονοκεφάλους. Δόξα τω Θεό δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, διότι θα ήταν μια άλλη ιστορία».



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στις ΗΠΑ: 8 «δικοί μας» στο επιτελείο της Χάρις - Ο Ελπιδοφόρος και η… Μαλλιωτάκη στην ομάδα Τραμπ

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για ασέλγεια κατά δύο ανηλίκων παραπέμπεται ο πατέρας Αντώνιος

Μπρούνο Τσερέλα: Μαθαίνει ελληνικά για χάρη της Αθηνάς Οικονομάκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης