Η ΑΕΚ θα παίξει στη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες χωρίς Ελίασον, Γαλανόπουλο

Τα νέα «θύματα» της ίωσης στην ΑΕΚ αφορούν τους Νίκλας Ελίασον και Κώστα Γαλανόπουλο, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες

Δύο νέα περιστατικά ίωσης προέκυψαν στην ΑΕΚ μετά τον Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό χθες δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων για μερικές μέρες.

Ο λόγος για τους Νίκλας Ελίασον και Κώστα Γαλανόπουλο. Τόσο ο Σουηδός εξτρέμ, όσο και ο Έλληνας χαφ προσβλήθηκαν και αυτοί από ίωση και δεν θα ταξιδέψουν στην Ανδόρα για τη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες την προσεχή Πέμπτη (1/8, 19:30).

Οι Ελίασον και Γαλανόπουλος, μαζί με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που έχει υποστεί κάταγμα και θα λείψει για τους επόμενους δυόμιση μήνες, θα είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς καθώς ο Οντουμπάτζο που αναρρώνει δεν θα ήταν διαθέσιμος έτσι κι αλλιώς καθώς δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα, Τσούμπερ και Τσιλούλης.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Ανδόρα προκειμένου να εγκλιματιστεί στο μεγάλο υψόμετρο που θα συναντήσει εκεί με στόχο να αποδείξει ότι είναι το φαβορί κλειδώνοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση σε 47χρονο με σφυρί, η εγκληματική δράση υπαλλήλων της ΕΤΑΔ και οι εκδηλώσεις «φάντασμα» 400.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του υπερωκεάνιου «Arcadian» στο Αιγαίο - Η ιστορία του και η σύμπτωση με τον «Τιτανικό»

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, σφαγή σε όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr