Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο... ιπτάμενος Γκαμπριέλ Μεδίνα χάρισε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες των Αγώνων

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σαν να πετάει

Μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 χάρισε ο σέρφερ, Γκαμπριέλ Μεδίνα, από τις θάλασσες της (γαλλικής) Ταϊτής όπου διεξάγονται οι αγώνες για το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Βραζιλιάνος, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο σκορ ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και φυσικά προκρίθηκε στα προημιτελικά με φόντο το μετάλλιο.

Με το που τελείωσε την προσπάθειά του ο Μεδίνα σήκωσε το χέρι του ψηλά ενώ βρισκόταν ήδη στον αέρα και ο φωτογράφος, Ζερόμ Μπρουιγιέ, και έτσι καταγράφηκε μια εικόνα που τις τελευταίες ώρες μοιράζεται αρκετά στα social media.



Μιλώντας στο «Time» για το πώς απαθανάτισε τη στιγμή, ο Μπρουιγέ ανέφερε: «Για να είμαστε δίκαιοι, αν οι συνθήκες είναι αυτές που πρέπει, όπως ο καιρός, τα κύματα, το φως, το εάν ο οδηγός του σκάφους πάνω στο οποίο τραβάμε φωτογραφίες είναι σε σωστή θέση και το εάν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς την κάμερα, μπορείς να βγάλεις πολύ ωραίες φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα είναι εμπειρία, τάιμινγκ και λίγη τύχη. Αυτά διαφοροποιούν μια καλή από μια σπουδαία φωτογραφία».

Και η αλήθεια είναι ότι το σερφ έχει να προσφέρει πολλές από αυτές. Μια «γεύση» από τη χθεσινή ημέρα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr