Ολυμπιακός: Περιμένει τα καλά νέα για Ποντένσε για να κλείσει την τετράδα των εξτρέμ του

Μετά την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός εφόσον καταφέρει να κλείσει οριστικά και τον Ντάνιελ Ποντένσε, όπως τόσο θέλει ο ίδιος θα κλείσει και την τετράδα των εξτρέμ του

Η οριστικοποίηση και επισημοποίηση της μεταγραφής του Κρίστοφερ Βέλντε από τον Ολυμπιακό δίνει ένα έξτρα αγωνιστικό... όπλο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μετά όμως τον Νορβηγό εξτρέμ τι ακολουθεί;

Το βασικότερο ζήτημα, το Νο1 όλων είναι η επίτευξη του come back του Ντάνιελ Ποντένσε. Του Πορτογάλου σταρ των Πειραιωτών που επιδιώκει με όλες του τις δυνάμεις να επιστρέψει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό μεταγραφικό θέμα και παραμένει ένα τέτοιο.

Εφόσον επιτευχθεί αυτός ο μεταγραφικός στόχος εντός του μηνός Αυγούστου τότε ο Ολυμπιακός θα κλείσει μία 4άδα για τα... φτερά της επίθεσής του με τους Ποντένσε, Βέλντε, Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς και από εκεί και πέρα θα έχει έξτρα επιλογές εάν πχ μείνει στο ρόστερ ο Παπακανέλλος ή με παίκτες που δύνανται να παίξουν και στα άκρα, όπως ο Τσικίνιο (ή ακόμα και ο Ορτα που είναι να αποκτηθεί και επισήμως).

Είναι δε σαφές πώς ο Βέλντε αποκτήθηκε στη λογική του να παίζει βασικός σε μία χρονική περίοδο που η αγωνιστική άνοδος του Ζέλσον δημιουργεί μία ωραία αγωνιστική... κόντρα εντός του ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Και αυτό διότι αυτός ο Ζέλσον με τη συγκεκριμένη εικόνα που είχε στα φιλικά είναι πολύ πιθανό να ξεκινά το προσεχές διάστημα ως βασικός.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr