Λορέντζο Μπράουν: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο Λορέντζο Μπράουν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό AKTOR τα επόμενα τρία χρόνια, πλαισιώνοντας τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ στην περιφέρεια των «πράσινων» και εξηγώντας πως ο Εργκίν Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη

O Παναθηναϊκός AKTOR αναβάθμισε την περιφέρειά του με την προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ της Μακάμπι αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως νατουραλιζέ της Εθνικής Ισπανίας και το μεσημέρι της Τρίτης (30/7, 12:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, ο Μπράουν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Νομίζω πως αυτός ήταν ο στόχος μέχρι τώρα, να παίξω σε μια ισπανική ομάδα. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και κατέληξα στον Παναθηναϊκό. Με έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague. Ίσως τον καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής. Μπορώ να βελτιωθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου. Πιστεύω ότι ο Αταμάν μπορεί να με βοηθήσει και να με κάνει καλύτερο».

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται στο πλευρό του συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. «Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα τα πάω καλά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Με ξέρει καλά σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Μου άρεσε που, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου, μου είπε ότι θα είμαι μια χαρά εκεί» εξήγησε ο Αμερικανός γκαρντ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr