Μπόνους χρυσού μεταλλίου στη Δώρα Γκουντούρα

Μπόνους χρυσού μεταλλίου στη Δώρα Γκουντούρα

Η bwin θα καταβάλει στην κορυφαία αθλήτρια το μπόνους κατάκτησης χρυσού μεταλλίου δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό της

Goudoura_1168x656_Protothema
Η Δώρα Γκουντούρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έχοντας πολλές πιθανότητες κατάκτησης μεταλλίου στο αγώνισμα της σπάθης. Αγωνίστηκε κόντρα στη χάλκινη ολυμπιονίκη του Τόκιο και νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ, ωστόσο έχασε στα σημεία. Η αναμέτρηση έδειξε από την αρχή πως θα ήταν ντέρμπι, και καμία από τις δύο αντιπάλους δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο ξεκίνημα η Απιτί-Μπρουνέ ήταν δύο πόντοι (4-2 και 7-5), αλλά η Γκουντούρα πάντα έβρισκε τον τρόπο να περνά μπροστά. Η Απιτί-Μπρουνέ πήρε τελικά τη νίκη με 15-13.

Ήταν η στιγμή που η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια είδε το όνειρό της να σβήνει και τα παράπονά της για τη διαιτησία ήταν πολλά. Ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, ήταν πολύ καυστικός στα σχόλια που έκανε σχετικά με το αποτέλεσμα: «Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!», τόνισε.

Η bwin, ο μεγάλος χορηγός της Δώρας Γκουντούρα αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθειά της και θεωρώντας ότι αποκλείστηκε άδικα, αποφάσισε να της καταβάλει το μπόνους κατάκτησης χρυσού μεταλλίου που προβλέπεται από τη χορηγική τους συμφωνία. Η Δώρα Γκουντούρα είναι εδώ και αρκετά χρόνια μέλος της Team Future της bwin, εκπρόσωποι της οποίας μάλιστα βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της. Μετά το τέλος των προημιτελικών και θέλοντας να αμβλύνουν το αίσθημα απογοήτευσης και αδικίας που άφησε στην αθλήτρια ο αγώνας, αποφάσισαν να της δείξουν άμεσα και έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Λύγισε η Δώρα Γκουντούρα: «Το μετάλλιό μου βρίσκεται κάθε μέρα στην προπόνηση» | 29/7/2024 | ΕΡΤ

Η ίδια στις δηλώσεις της λίγες ώρες μετά τον αγώνα, και αφού τόνισε ότι είχε δώσει το 100% των δυνατοτήτων, προτίμησε να αποφύγει τις αιχμές. «Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία», είπε δείχνοντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα της. «Το μετάλλιο για μένα δεν είναι στο γήπεδο, αλλά στις προπονήσεις όπου κάθε φορά παλεύω με Θεούς και δαίμονες» είπε συγκινημένη. Παρ΄ όλα αυτά, κάποιες αποφάσεις στον αγώνα της Δώρας Γκουντούρα με τη Μανόν Απίτι Μπρουνέ ήταν κάτι περισσότερο από αμφισβητούμενες, όπως είναι φανερό και από τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε, στερώντας από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τη δυνατότητα να παλέψει για ένα μετάλλιο.

Η bwin, λοιπόν, θα καταβάλει στην Γκουντούρα το μπόνους κατάκτησης χρυσού μεταλλίου που προβλέπεται από τη χορηγική τους συμφωνία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης