Ντι Μαρία: Μου έστειλαν κεφάλι γουρουνιού, είπαν ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο το επόμενο θα ήταν της κόρης μου

Ντι Μαρία: Μου έστειλαν κεφάλι γουρουνιού, είπαν ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο το επόμενο θα ήταν της κόρης μου

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σκεφτόταν να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα, ωστόσο οι απειλές σε βάρος του τον έχουν θορυβήσει

diMaria_panigiri
Την επιθυμία να επιστρέψει στον σύλλογο της παιδικής του ηλικίας, τη Ροζάριο, είχε εκφράσει ο Άνχελ Ντι Μαρία. Οι απειλές δέχεται, όμως, δεν του επιτρέπουν να πάρει αυτό το ρίσκο και να πραγματοποιήσει την επιστροφή στη γενέτειρά του, σε μια πόλη η οποία πρόσφατα αντιμετωπίζει έκρηξη εγκληματικότητας που σχετίζεται με συμμορίες.

«Υπήρξε μια απειλή στην επιχείρηση της αδελφής μου: ήταν ένα κουτί με ένα κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο και ένα σημείωμα που έλεγε ότι αν επέστρεφα στη Ροζάριο Σεντράλ, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου, Πία», δήλωσε ο θρυλικός Αργεντινός στον τηλεοπτικό σταθμό Rosario3.



«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο Ροζάριο με αυτόν τον τρόπο. Άγγιξαν την οικογένειά μου και δεν πρόκειται να το επιτρέψω αυτό. Όχι με οποιοδήποτε τίμημα», είπε, προσθέτοντας ότι θέλει να προστατεύσει την «ειρήνη και την ευτυχία» της οικογένειάς του.

Ο Ντι Μαρία έχει αντιμετωπίσει και άλλες απειλές, συμπεριλαμβανομένου ενός σημειώματος που πετάχτηκε σε ένα οικογενειακό ακίνητο τον Μάρτιο και απειλούσε τη ζωή τους αν εντασσόταν σε οποιονδήποτε σύλλογο στο Ροζάριο, μια πόλη στην κεντρική επαρχία Σάντα Φε. Οι Αρχές της Αργεντινής δήλωσαν τότε ότι το σημείωμα περιείχε απειλή από «εγκληματικές οργανώσεις» που έκαναν επίδειξη δύναμης.

Κλείσιμο
Ο κυβερνήτης της Σάντα Φε, Μαξιμιλιάνο Πουλάρο δήλωσε αυτόν τον μήνα ότι υπάρχουν πρωτόκολλα που εγγυώνται την ασφάλεια των δημόσιων προσώπων. Αλλά ο Ντι Μαρία είπε ότι διαφωνεί: «Είναι ασέβεια να μιλάμε για ασφάλεια και πρωτόκολλα για μένα, όταν οι άνθρωποι από το Ροζάριο δεν μπορούν να βγουν στη δουλειά τους, δεν μπορούν να περιμένουν το λεωφορείο χωρίς να τους ληστέψουν ή να τους σκοτώσουν για ένα σακίδιο».

Αρκετοί ποδοσφαιριστές υψηλού προφίλ της Νότιας Αμερικής έχουν αντιμετωπίσει εγκληματικές ενέργειες. Θυμίζουμε ότι, επίσης στο Ροζάριο, ένοπλοι άνοιξαν πυρ πέρυσι εναντίον ενός καταστήματος που ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι. Άφησαν ένα απειλητικό μήνυμα για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ερμηνεύτηκε επίσης ως επίδειξη δύναμης των συμμοριών.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια μετά από επίθεση στην Τεχεράνη

Κόντρα κορυφής για τις υποκλοπές μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου

Φωτιά στο Αχλαδοχώρι Σερρών - Εστάλη μήνυμα από το 112, ξεκίνησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης