Λίβερπουλ - Άρσεναλ 2-1: Φιλική νίκη με «άρωμα» Premier League για τους «ρεντς» - Βασικός ο Τσιμίκας

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο «Lincoln Financial Field» της Φιλαδέλφεια

Τα γκολ των Μοχάμεντ Σαλάχ και Φάμπιο Καρβάλιο χάρισαν στη Λίβερπουλ τη νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Reds στις ΗΠΑ.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο του ματς, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με τον ρυθμόνα πέφτει στο κατάμεστο «Lincoln Financial Field», όπου 69.679 φίλαθλοι παρακολούθησαν το φιλικό με «άρωμα» Premier League.



Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του και η παρουσία του ήταν μεστή, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Προσπάθησε να προωθηθεί όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες αλλά οι σέντρες που επιχείρησε δεν ήταν καλές.

Η Λίβερπουλ έχει έναν τελευταίο αγώνα στην περιοδεία της στις ΗΠΑ, εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κολούμπια το Σάββατο. Η Άρσεναλ από πλευράς της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, γύρισε κατευθείαν σπίτι και θα παίξει σε φιλικό τουρνουά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Λυών στο «Emirates Stadium».

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ είχε καλή εμφάνιση στην ισχνή φιλική νίκη με 1-0 της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, αλλά διέπρεψε σε ρόλο επιθετικού χαφ εναντίον της Άρσεναλ. Αν ο Ντιόγκο Τζότα δεν είχε χάσει μια ευκαιρία, ο Άγγλος θα είχε χατ-τρικ σε ασίστ, αφού από εκείνον ξεκίνησαν και τα δύο τέρματα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε φουριόζα και «βομβάρδισε» από νωρίς την εστία της Λίβερπουλ, αλλά έχασε τις ευκαιρίες να σκοράρει, έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 και μείωσε με τον Χάβερτζ στο 40'. Μη αποτελεσματικοί εμφανίστηκαν οι Gunners και μετά το 2-1, με τους Χάβερτζ, Ενκέτια και Φάμπιο Βιέιρα να σπαταλούν μεγάλες στιγμές για την ισοφάριση και το 2-1 να παραμένει ως το τέλος.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr