ΑΕΚ: Οριστικά ισχυρή στα Play Off του Conference League

ΑΕΚ: Οριστικά ισχυρή στα Play Off του Conference League

Η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα που περίμενε και στην κλήρωση των Play Off του Conference League θα συμμετάσχει ως ισχυρή

AEKFC45
Όλα πήγαν κατ' ευχήν για την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος έκανε το... καθήκον του, καθώς απέκλεισε την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με δυο νίκες και ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα που περίμενε, ώστε να μπει ως ισχυρός στην κλήρωση των Play Off του Conference League. Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Δευτέρα (5/8) στη Νιόν θα γίνει η τελευταία κλήρωση των προκριματικών των διοργανώσεων της UEFA με την Ένωση να μπαίνει στην κληρωτίδα ως ζευγάρι με τη Νόα.

Μακάμπι Χάιφα, Ζαλγκίρις Βίλνιους και Γκο Αχέντ Ιγκλς έκαναν τη... χάρη στην ΑΕΚ να αποκλειστούν, ενώ η πρόκριση του Άγιαξ (που θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού) ήταν το τελευταίο κομμάτι του «παζλ». Ως ισχυρή η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα απέφυγε αντιπάλους όπως η Τσέλσι, η Μπέτις και η Φιορεντίνα, εάν φυσικά κάνει αυτό που πρέπει και περάσει τη Νόα από την Αρμενία.

Η σχετική ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

Κλείσιμο


«Η ΑΕΚ πρόλαβε σχεδόν οριακά το γκρουπ των ισχυρών του Conference League με τον αποκλεισμό των Μακάμπι Χάιφα, Ζαλγκίρις Βίλνιους, Γκο Αχέντ Ιγκλς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο ενδεχόμενος αποκλεισμός της Ρίγα από την πολωνική Σλασκ.

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν (15.00 ώρα Ελλάδας) θα είναι 13 ζευγάρια του τρίτου προκριματικού του Conference League και πέντε ζευγάρια του Europa League (όχι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ) από τα οποία θα συνεχίσει στο Conference η ομάδα που θα αποκλειστεί. Το οριστικό ταμπλό των αντιπάλων της θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του δεύτερου προκριματικού σε Europa και Conference League.

Λογικά με τα υπογκρούπ που θα σχηματίσει η UEFA και θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ θα είναι τέσσερις ή πέντε!

Ο Παναθηναϊκός ως ζευγάρι με τον Αγιαξ θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa και ανίσχυρος πάλι μαζί με τον Αγιαξ στην κλήρωση των πλέι οφ του Conference από την οποία θα μάθει τον αντίπαλό του, αν αποκλειστεί από τον Αγιαξ στον τρίτο προκριματικό του Europa».

ΔΕΗ: Με έκπτωση 53% το πράσινο τιμολόγιο Αυγούστου – Στα 16,391 λεπτά η κιλοβατώρα

Η Ρωσία απελευθέρωσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Έβαν Γκέρσκοβιτς

Λένι Κράβιτς: Στην Αθήνα ο ροκ σταρ με τα Grammys και τους διάσημους έρωτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης