Κοινωνικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα

Κοινωνικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος με την επιστροφή της ομάδας στη Basket League

Pgssss1
Ο Πανιώνιος επέστρεψε στη Basket League με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να ενημερώνει και για μία πολύ σημαντική εξωαγωνιστική συνεργασία που ξεκινά τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, πιστή στον κώδικα Αξιών και στις Αρχές του Ιστορικού Συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υλοποίηση μιας σημαντικής κοινωνικής δράσης.
Κατόπιν συμφωνίας των στελεχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και του διευθυντή του Ειδικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα, κ.Αντωνίου Τσουρέκη, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα «τρέξουν» από κοινού ένα πρόγραμμα που θα έχει ως στόχο την ανάδειξη του αληθινού προορισμού το αθλητισμού, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την κοινωνία.

Κλείσιμο
Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα γίνει σαφές από τις αρχές του μπάσκετ, πού είναι η συνεργασία και η ομαδικότητα, ότι όλοι μπορούμε να νικήσουμε και να αναδείξουμε τις καλύτερες πτυχές μας. Αρκεί να είμαστε ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ που είναι και το καλύτερο κοινωνικό μήνυμα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την δράση αυτή, πολύ δε περισσότερο επειδή ακολουθούμε τις Αρχές του Ιστορικού μας Συλλόγου, ο οποίος διαχρονικά βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους και δεν περιορίζεται μόνο στα αθλητικά δρώμενα.

Pgssss


Απομένει μια συνάντηση που θα γίνει τον Σεπτέμβριο ώστε να καταρτιστεί επακριβώς το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή κύριο Αντώνη Τσουρέκη, έναν προοδευτικό άνθρωπο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκε με το πρόγραμμα που του παρουσιάσαμε

Δήλωση Αντωνίου Τσουρέκη (Διευθυντή ΕΣΚΝΑ):

«Καλωσορίζουμε την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δραστηριότητας, αναπτύσσει μια σημαντική συνεργασία με το Κατάστημα μας και θα υλοποιούν δράσεις και πρωτοβουλίες από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με κεντρική προτεραιότητα τους εφήβους του Καταστήματος μας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος, στις αρχές του αθλητισμού γενικά στους εγκλείστους και την ενίσχυση των αθλητικών δομών ΕΣΚΝΑ για την εξυπηρέτηση των αθλητικών αναγκών των κρατουμένων.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη συνεργασία για αυτό και ελπίζουμε να υπάρξουν πολύ καλές στιγμές και για τις δύο πλευρές.

Όπως γνωρίζετε η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι από τους πιο παλαιούς και ιστορικούς συλλόγους στη Χώρα μας και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση για το ότι επέλεξε να συνεργαστεί με το ΕΣΚΝΑ.

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την κοινωνική προσφορά»

ΔΕΗ: Με έκπτωση 53% το πράσινο τιμολόγιο Αυγούστου – Στα 16,391 λεπτά η κιλοβατώρα

Η Ρωσία απελευθέρωσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Έβαν Γκέρσκοβιτς

Λένι Κράβιτς: Στην Αθήνα ο ροκ σταρ με τα Grammys και τους διάσημους έρωτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης