Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Χρήστου για το μετάλλιο: «Μας έκανες όλους υπερήφανους»

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Χρήστου για το μετάλλιο: «Μας έκανες όλους υπερήφανους»

Μέσω  ανάρτησης στα social media, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έδωσαν συγχαρητήρια στον 27χρονο Έλληνα κολυμβητή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου

apostolos_xristou_olympics
Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία! Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξασφαλίζοντας το ασημένιο μετάλλιο - το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους φετινούς αγώνες.

Μέσω μιας ανάρτησης στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» αποθέωσαν τον αθλητή τους, τονίζοντας ότι έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την προσπάθεια και την απόδοσή του!

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια Απόστολε για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους υπερήφανους!

Μυθικός, θρυλικός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο Παρίσι, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 200μ. ύπτιο!

Κλείσιμο
Το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, ανήκει, πλέον, στον τεράστιο αθλητή του Θρύλου!

Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στα 100μ. ύπτιο, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε κάτι απίθανο, ιστορικό, ανεπανάληπτο στη γαλλική πρωτεύουσα, αναδείχθηκε δεύτερος σε όλο τον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!».



Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη διάκριση του αθλητή εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου είναι μια σημαντική στιγμή για τον Χρήστου.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Συγχαρητήρια Απόστολε για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους περήφανους!».

marinakis_xristou




Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ανιψιός του, Φρεντ, στηρίζει Κάμαλα Χάρις και λέει πως «κάθε οικογένεια έχει έναν τρελό θείο»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε το ρινγκ στα 46'' του αγώνα της με την Αλγερινή intersex αντίπαλο της - Δείτε βίντεο

Κηδεία πρίγκιπα Μιχαήλ: Ποιοι «γαλαζοαίματοι» έδωσαν το παρών στην κηδεία του Michel de Grèce - Στο Τατόι έγινε η ταφή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης