Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε 6ος ο Ντούσκος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε 6ος ο Ντούσκος

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στα τελευταία 500 μέτρα του τελικού στο σκιφ δεν άντεξε την επίθεση των αντιπάλων του και τερμάτισε στην 6η θέση

ntouskos-xr
Μετά τα δύο χθεσινά μετάλλια που μας χάρισε η κωπηλασία χθες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι ελπίδες που είχαμε για ένα τρίτο σήμερα δεν ευοδώθηκαν. 

Ο Στέφανος Ντούσκος, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο το 2021, στον τελικό του σκιφ ανδρών αν και μέχρι τα 1500 μέτρα ήταν τρίτος και φαινόταν ότι θα ανέβαινε και πάλι στο βάθρο, «κατέρρευσε» και τελικά τερμάτισε στην 6η θέση σ' έναν τελικό που ξεκίνησε στραβά και τελείωσε ακόμη χειρότερα. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d366emxr6d35)


Κλείσιμο
Η κούρσα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:30 ώρα Ελλάδας, αλλά λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση προέκυψε η ενημέρωση για καθυστέρηση μιας ώρας. ένα πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά του Λευκορώσου αθλητή (καθυστέρησε το λεωφορείο) στο κωπηλατοδρόμιο έκανε άνω κάτω το πρόγραμμα με τον τελικό να ξεκινά μία ώρα αργότερα.

Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας ο Γερμανός Ζάιντλερ πήρε το προβάδισμα και έδειξε ξεκάθαρα γιατί ήταν το μεγάλο φαβορί, ενώ ο Στέφανος ήταν μεταξύ 3ης και 4ης θέσης, αλλά από τα 700 μέτρα περίπου πήρε ένα μικρό προβάδισμα στην 3η θέση ενώ δεν ήταν μακριά από τον Ολλανδό Φαν Ντορπ που ήταν δεύτερος.

Κι αυτή η εικόνα διατηρήθηκε μέχρι τα 1450 μέτρα όταν άρχισε η αναμενόμενη επίθεση των υπολοίπων... Κι ενώ όλοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό, ο Στέφανος δεν έβγαλε την ανάλογη αντίδραση με αποτέλεσμα ο ένας μετά τον άλλον να τον περνούν για να τον αφήσουν στην 6η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ, το ασημένιο ο Γιαουχένι Ζαλάτι και το χάλκινο ο Σίμον φαν Ντορπ από την Ολλανδία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πεδίο μάχης το Σάντερλαντ για τη δολοφονία των 3 κοριτσιών - Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο - Πού αναμένονται βροχές


«Πυρετός» στην Μέση Ανατολή για αντίποινα κατά του Ισραήλ - Πολεμικά πλοία συγκεντρώνουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης