ΑΕΚ: Έγγραφη νομική προειδοποίηση της διοίκησης Ηλιόπουλου στον ατζέντη του Πινέδα

ΑΕΚ: Έγγραφη νομική προειδοποίηση της διοίκησης Ηλιόπουλου στον ατζέντη του Πινέδα

Ο Μάριο Βιγιαρεάλ προκάλεσε την οργή των κιτρινόμαυρων καθώς συνεχίζει να πιέζει για μεταγραφή του Μεξικανού μέσου στη Μοντερέι - Xαρακτηρίζει απαράδεκτη, αντισυμβατική και παράνομη τη συμπεριφορά του

6225801
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος δεν ανέχεται τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, στον οποίο η Ένωση απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση έπειτα από τις τελευταίες δηλώσεις!

Διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ με τους χειρισμούς του ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, ο οποίος προκάλεσε την οργή των κιτρινόμαυρων μετά τις τελευταίες δηλώσεις του, με τις οποίες συνεχίζει να πιέζει για μεταγραφή του Μεξικανού μέσου στη Μοντερέι, τη στιγμή που οι προτάσεις που φτάνουν στην Ένωση είναι απαράδεκτες σε οικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα η διοίκηση Ηλιόπουλου απέστειλε έγγραφη και νομική προειδοποίηση στον Μάριο Βιγιαρεάλ «για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα», όπως τονίζεται από πλευράς ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι επιπλέον υπογράμμιζαν πως «ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Κλείσιμο
Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος εiναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες - Βίντεο, φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντούσκος: Η ομοσπονδία και ο προπονητής είναι λάθος, χρωστάω μια συγγνώμη στους Έλληνες - Δείτε βίντεο

Οικογένεια στη Ναύπακτο γλίτωσε για δευτερόλεπτα από δέντρο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης