Εθνική ομάδα μπάσκετ: Σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό χωριό θα μείνει η αποστολή

Λόγω δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών, η διοίκηση της ΕΟΚ αποφάσισε να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή 

Η Ελλάδα πήρε το εισιτήριο για το Παρίσι, όπου στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία (Τρίτη, 6/8, 12:00).

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η Εθνική δεν θα πάει στο Ολυμπιακό χωριό, αλλά πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχείο του Παρισιού, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις».



Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που προχώρησε σε αυτή την απόφαση. Την ίδια λύση θα ακολουθήσουν, μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ, η Σερβία, ο Καναδάς, αλλά ακόμα και η διοργανώτρια ομάδα των Αγώνων, της Γαλλίας.

«Η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει σήμερα για το Παρίσι (10.30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση) εν όψει του μεγάλου προημιτελικού των Ολυμπιακών αγώνων με την Γερμανία (Τρίτη 6/8, 12.00) και η προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας είναι διαρκής και φέρνει αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Έτσι, ο τελικός προορισμός του ταξιδιού στη γαλλική πρωτεύουσα άλλαξε, με στόχο να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορέσει να εμποδίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

#Tradwives: Γιατί οι παραδοσιακές σύζυγοι του TikTok έχουν γίνει viral και προκαλούν διαμάχη στα social media

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr