Νίκος Παπαγγελής: Με παρέμβαση Βρούτση θα ταξιδέψει στην Ελβετία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης έδωσε λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε 

Με παρέμβαση Γιάννη Βρούτση ο Νίκος Παπαγγελής θα συμμετάσχει κανονικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας της Ελβετίας που θα διεξαχθούν μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής έγραψε στα social media

«Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης μόλις ενημερωθηκε για το θέμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του παραολυμπιονίκη μας στην ποδηλασία Νίκου Παπαγγελή στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ελβετία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη παρενέβη άμεσα και έδωσε λύση».



Νωρίτερα ο Παπαγγελής είχε γράψει για την απόφαση της ομοσπονδίας:« Μόλις μου ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει μπάτζετ για τη συμμετοχή μου (ο μοναδικός στο άθλημα της ποδηλασίας) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι 3 εβδομάδες μετά από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και αν θέλω να συμμετάσχω θα είναι με δικά μου έξοδα (κάτι που θα γίνει αναγκαστικά).

Δεν ξέρω γιατί, τι και ποιος ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση, αλλά δυστυχώς το καζάνι δεν έχει πάτο. Το στόρι αυτό γίνεται για να γνωρίζει ο κόσμος το τι έχει να αντιμετωπίζει ο κάθε Έλληνας αθλητής».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου ξεπλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr