ΠΑΟΚ - Champions League: Το πρώτο βήμα στην Σουηδία κόντρα στη Μάλμε

ΠΑΟΚ - Champions League: Το πρώτο βήμα στην Σουηδία κόντρα στη Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μάλμε στη Σουηδία προκειμένου να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League (NS Prime, 20:00)

paok-malme
Μετά την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Σουηδία προκειμένου να θέσει τις βάσεις για νέα πρόκριση, αυτή τη φορά κόντρα στη Μάλμε (NS Prime, 20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (04/08) στη Σουηδία και πλέον γνωρίζει και τους αντιπάλους που θα έχει είτε περάσει, είτε αποκλειστεί. Στο πρώτο σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα παίξει αντίπαλος με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου για μία θέση στο League Phase του Champions League.

Στο δεύτερο, για τα play off του Europa League, θα συναντήσει τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο ο στόχος του Δικεφάλου δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή τόσο τον Ταρίκ Τισουντάλι όσο και τον Φέντορ Τσάλοφ που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Θυμιάνη, Τισγγάρα, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Εύγε Superman, πέτα ψηλότερα» - Αποθέωση για τον Καραλή μετά το χάλκινο στο Παρίσι

«Μου ζήτησαν €50.000 μια ημέρα πριν την εκδήλωση, καταστράφηκα» ξεσπά θύμα των υπαλλήλων της ΕΤΑΔ

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης