Προκριματικά Champions League Live: Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης - Δείτε τα γκολ

Προκριματικά Champions League Live: Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στο 44' με τον Τάισον και στο 75' με τον Μπάμπα - Την Τρίτη (13/8) στην Τούμπα η ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό του Champions League

6287279

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αταφέρνοντας να φύγει με την ισοπαλία 2-2 από το «Ελέντα Στάντιουμ» με αντίπαλο τη Μάλμε, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Γ' Προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Δείτε ΕΔΩ το 2-2 

Δείτε ΕΔΩ το 2-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 


Με τέσσερα νέα πρόσωπα οι Πρωταθλητές Ελλάδας
O ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Eleda Stadium του Μάλμε με μια ενδεκάδα που έχει αρχικά τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν από μια εβδομάδα εναντίον της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Οι αλλαγές έγιναν τέσσερις, μετά την αποχώρηση του Γιόνι Ότο στο ζέσταμα, λόγω μυϊκού προβλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στους Τόμας Κεντζιόρα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεκινώντας με τον Κοτάρσκι είναι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι παρέμειναν οι Οζντόεφ και Σβαμπ, με την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής να θυμίζει τον περσινό ΠΑΟΚ, με Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και τον Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης.

Ιδανικό το 1-1, μέτρια η εικόνα του ΠΑΟΚ
Κλείσιμο
Η Μάλμε ήταν ξεκάθαρο και λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα έμπαινε στο γήπεδο με στόχο να κυριαρχήσει και το έκανε με εμφατικό τρόπο που τρόμαξε τους «ασπρόμαυρους». Δοκάρι στο πρώτο λεπτό και δύο μεγάλες στιγμές όπου χρειάστηκαν οι αποκρούσεις του Κοτάρσκι για να μείνει το 0-0. Η πρώτη στο πλασέ του Νάνασι και η δεύτερη ακόμη πιο δύσκολη στο σουτ του Τιέλιν μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η έλλειψη ρυθμού ήταν εμφανέστατη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Μάλμε είχε επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της, με έναν ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να ακολουθήσει, αφήστε που σε κάθε στατική φάση της σουηδικής ομάδας ήταν σκέτη απειλή για την «ασπρόμαυρη» εστία.

Μεγαλύτερη απόδειξη από το 1-0 δεν υπάρχει. Στατική μπάλα, η άμυνα του ΠΑΟΚ κόλλησε, ο Γιόνσον σηκώθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή, ενώ δεν υπήρχε μίσος παίκτης του «Δικεφάλου» στα δοκάρια για να διώξει.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έψαξαν την αντίδραση και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία του Μπράντον αμέσως μετά το γκολ της Μάλμε. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι παίκτες του Λουτσέσκου βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στη δεύτερη, ουσιαστικά, στιγμή που πάτησε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ο καλυπτόμενος Σάστρε έκανε το γύρισμα ο τερματοφύλακας της Μάλμε απέκρουσε από κοντά την προβολή του Μπράντον και στη συνέχεια της φάσης ο Τάισον με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Δύο στατικές μπάλες, δύο γκολ και 2-2
Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ στο καλύτερο χρονικό σημείο ενός κακού πρώτου 45λεπτου. Όχι πως το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερο. Στα δύο λεπτά η Μάλμε είχε δεύτερο δοκάρι με τη βολίδα του Γιόνσον μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Όμως και πάλι ήρθε η αντίδραση από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας, που στο 54ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπράντον να μπουν μπροστά στο σκορ. Το τελείωμα του Ισπανού φορ, μόνος του απέναντι στον Νταλίν, ήταν απελπιστικά κακό και απογοητευτικό.

Η τρίτη σημαντική απόκρουση του Κοτάρσκι στο τετ α τετ του Τελίν κράτησε το σκορ στο 1-1, με τη Μάλμε να βρίσκει στο 67ο λεπτό δεύτερο γκολ πάλι από στατική μπάλα. Νέα αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Νανάσι ανενόχλητος (και με λίγη δόση τύχης) να δίνει ξανά προβάδισμα (2-1) στους πρωταθλητές Σουηδίας.

Ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Ταρίκ Τισουντάλι στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και λίγο αργότερα τους Καμαρά – Ντεσπόντοφ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει πράγματα και να ξαναφέρει την ομάδα του μπροστά στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στη Μάλμε. Με τον μετρ του είδους στις στατικές μπάλες, Κίριλ Ντεσπόντοφ, να εκτελεί το κόρνερ, τον Κουλιεράκη να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μπάμπα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια (2-2) δεκαπέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

MVP: Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με τρεις σημαντικές αποκρούσεις φώναξε «παρών» στο πιο σημαντικό μέχρι τώρα ματς της σεζόν.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πρόσθεσε ακόμη μια καλή εμφάνιση με σημαντικές επεμβάσεις σε μια άμυνα που έδειχνε να «κολλάει» πολλές φορές.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τον Μπράντον Τόμας, που έχασε και το... άχαστο.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο τρόπος που δέχθηκε ο «Δικέφαλος» το δεύτερο γκολ από την… καραμπόλα του Νανάσι με τον Κοτάρσκι.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο λάθος, καλή η διαιτησία του Σκωτσέζου Μπίτον, που με τη βοήθεια του VAR μέτρησε το γκολ της πρώτης ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ πήρε το θετικό αποτέλεσμα που έψαχνε στο Μάλμε, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Τούμπα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει σ’ ότι αφορά την πρόκριση

Μάλμε (Χένρικ Ρίντρσεμ): Νταλίν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο, Μπολίν (83’ Άλι), Γιόνσεν, Πένια (94’ Μπεργκ), Νανάσι, Τελίν, Μποτχάιμ (66’ Κρίστιανσεν) `

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (83’ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (69’ Τισουντάλι)

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τιμ Γουόλς: Ποιος είναι ο «εκλεκτός» της Κάμαλα Χάρις - Βετεράνος της Εθνοφρουράς και πρώην εκπαιδευτικός

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Banksy: Μία κατσίκα το νέο του έργο σε κτίριο στο Λονδίνο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης