Ντι Μαρία: Έπιασαν τόπο οι απειλές του υπόκοσμου στο Ροσάριο, ανανέωσε για έναν χρόνο με τη Μπενφίκα

Ντι Μαρία: Έπιασαν τόπο οι απειλές του υπόκοσμου στο Ροσάριο, ανανέωσε για έναν χρόνο με τη Μπενφίκα

Ο Αργεντινός παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στην Πορτογαλία, μετά από μια χρονιά κατά την οποία δέχθηκε πάρα πολλές απειλές για τη ζωή του

dimaria-benfica
Στη Μπενφίκα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα που τον έκανε γνωστό στην Ευρώπη, παρά να γυρίσει σε αυτή που πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, τη Ροσάριο, και να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα αλλά κι αυτή των οικείων του.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αργεντινού δεν ήταν καθόλου βέβαιο και το μέλλον του γενικότερα δυσοίωνο σε περίπτωση που επαναπατριζόταν.

Έχοντας εξετάσει τις επιλογές του και μετά από πάρα πολλές απειλές για τη ζωή του, με μηνύματα έξω από το σπίτι του, πυροβολισμούς σε βενζινάδικο ακόμη και αποστολή ενός κεφαλιού γουρουνιού, ο Ντι Μαρία έβαλε τέλος στο ενδεχόμενο να τον δούμε μακριά από την Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Ποζάροντας δίπλα στον πρόεδρο Ρούι Κόστα, με τον οποίο έχει παίξει μαζί όταν ήταν ακόμη 19 ετών για σχεδόν 50 παιχνίδια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ξανά πάρω το πρωτάθλημα. Ήταν όνειρό μου από πέρυσι αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ζωή μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι οι περισσότεροι τίτλοι. Θέλω κάθε χρόνο να κερδίζω και κάθε χρόνο θα προσπαθώ να κερδίσω περισσότερους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης