ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει» καθησυχάζει ο Ηλιόπουλος τους φίλους της Ένωσης μετά την ήττα στην Αρμενία

ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει» καθησυχάζει ο Ηλιόπουλος τους φίλους της Ένωσης μετά την ήττα στην Αρμενία

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της Original για τη μετονομασία της Θύρας 21 σε «Μιχάλης Κατσούρης»

iliopoulos
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της Original 21 για τη μετονομασία της Θύρας 21 σε «Μιχάλης Κατσούρης».

Μιλώντας στους φίλους της Ένωσης, είπε: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει».

Όπως είχε κάνει γνωστό η Original 21, το απόγευμα της Τετάρτης (7/8) θα λάμβανε χώρα η μετονομασία της Θύρας 21 σε «Μιχάλης Κατσούρης», στη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του φίλου της Ένωσης από τους χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το «παρών» έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος συγκίνησε με τα λόγια του, όπως είχε κάνει και στο μνημόσυνο που είχε γίνει για τον Μιχάλη το περασμένο Σάββατο στην Αγία Τριάδα.

Κλείσιμο
«Μιχάλη Αθάνατος, πάντα θα σε θυμόμαστε», ανέφερε ο Μάριος Ηλιόπουλος, ενώ στην εκδήλωση παρόντες είναι εκτός των οπαδών της ΑΕΚ και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Στέλιος Μανωλάς.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, απευθυνόμενος προς τους φίλους της ομάδας έπειτα από την εμφάνιση στην Αρμενία και την ήττα από τη Νόα, είπε: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει για την ΑΕΚ».

Σε ανάρτησή της η Original 21 έγραψε: «Μιχάλης Κατσούρης - Αθάνατος», ενώ η μαρμάρινη πλάκα που τοποθετήθηκε ακριβώς έξω από τη Θύρα 21 αναφέρει: «Εσύ Ενωσίτη που έρχεσαι να δεις την αγαπημένη σου ΑΕΚ. Εσύ αδερφέ που νιώθεις αυτά τα μέρη δικά σου. Εσύ αδερφέ που θα μεγαλώσεις μελετώντας τις ρίζες σου. Εσύ πατέρα που έμαθες στα παιδιά σου το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αυτά τα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στις 8 Αυγούστου του 2023, έπεσε δολοφονημένος άνανδρα ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ, υπερασπιζόμενος το χώρο, το χρόνο, την ιστορία και τα ιδεώδη της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Μιχάλης Κατσούρης, ετών 29, Γιος, Αδερφός, Φίλος, Ιερό καθήκον όλων μας η μνήμη του να μην ξεχαστεί ποτέ! Αθάνατος, ΑΕΚάρα για πάντα».

Πηγή gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Επώνυμοι, φαντάσματα και... σκελετοί του παρελθόντος χρωστούν €123 δισ. στην Εφορία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Εθνικός Ύμνος στο Stade de France - Το 2ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος του Τεντόγλου - Βίντεο, φωτογραφίες

Γαλλία: Ζήτησαν τη βοήθεια του FBI στην έρευνα για το σαμποτάζ στον σιδηρόδρομο - Το μυστήριο e-mail που εστάλη σε μέσα ενημέρωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης