ΑΕΚ: Πρόστιμο από τον Ηλιόπουλο στους παίκτες μετά την ήττα από τη Νόα - «Παίζατε λες και πήρατε χάπια»

ΑΕΚ: Πρόστιμο από τον Ηλιόπουλο στους παίκτες μετά την ήττα από τη Νόα - «Παίζατε λες και πήρατε χάπια»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, συναντήθηκε αρχικά με τον Αλμέιδα και οι δύο άνδρες ανέλυσαν για ώρα τι πήγε στραβά

marios-hliopoulos
Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη σοκαριστική ήττα από την Νόα και δεν έκρυψε την ενόχλησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτός από την απόλυτη στήριξη στον Ματίας Αλμέιδα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επέβαλλε πρόστιμο στους «κιτρινόμαυρους» για την εικόνα τους και την ήττα από τους Αρμένιους ενώ απαίτησε αντίστροφη του κλίματος και νίκη πρόκριση στην ρεβάνς και μετά από αυτή.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τον Αργεντινό τεχνικό και απαίτησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, δείχνοντας παράλληλα και την έμπρακτη στήριξη προς το πρόσωπο του Πελάδο. Ο Μάριος Ηλιόπουλος... έριξε «γκάζια» στους «κιτρινόμαυρους» λόγω της κάκιστης εικόνας που παρουσίασαν στην Αρμενία και μάλιστα τους επέβαλλε πρόστιμο, απαιτώντας την πρόκριση στα Play Off του Conference League αλλά και την αντιστροφή του κλίματος ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο κ. Ηλιόπουλος άφησε μία μέρα να περάσει για να μη μιλήσει εν θερμώ στους «κιτρινόμαυρους», μετά από το αποτέλεσμα στην Αρμενία… Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, συναντήθηκε αρχικά με τον «Πελάδο» και οι δύο άνδρες ανέλυσαν για ώρα τι πήγε στραβά!

Ο Ματίας παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη, ότι η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική, ότι η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν είχε ταυτότητα, έμοιαζε μία ομάδα χωρίς αγάπη και ενδιαφέρον και πως το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό. Συμφώνησε δε πως το ενδεχόμενο του αποκλεισμού θα αποτελέσει οικονομική και αγωνιστική καταστροφή.

«Ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της» και πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές από τον Μάριο Ηλιόπουλο

Κλείσιμο
Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση με τον Ματίας Αλμέιδα ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και αφού τους... έριξε γκάζια και τους επέβαλλε πρόστιμο, έδωσε το σύνθημα της ανατροπής και της αντιστροφής του κλίματος.

«Κύριοι η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα! Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ! Δε σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό!

Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε!

Για αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος τους θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της Α.Ε.Κ., το δεύτερο γράμμα είναι το Ε που σημαίνει Ένωση! Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους!

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο. Εγώ ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Έχω μάθει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να ζω σαν πρωταθλητής! Βάζω τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Δώστε τα όλα στο γήπεδο και δείξτε σε όλους ότι είστε πρωταθλητές! Θέλω να βλέπω από εσάς να έχετε αγάπη μεταξύ σας, πείσμα, επιμονή, να δείχνετε ενδιαφέρον για την ομάδα και τον συμπαίκτη σας! Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας».



Ειδήσεις σήμερα:

«Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

Η κάμερα έπιασε τον Μάρκους Τζόρνταν να ρουφάει λευκή σκόνη στο Μονακό μαζί με την παρέα του - Δείτε εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης