Τσιτσιπάς... μαινόμενος: Έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο στο Μόντρεαλ - Δείτε βίντεο

Ο Έλληνας τενίστας στο πρώτο σετ δέχτηκε δύο break από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι και ο εκνευρισμός του ήταν μεγάλος - Ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, ωστόσο μετά από ένα κακό ξεκίνημα στον αγώνα ο Έλληνας τενίστας ξέσπασε κατά του πατέρα του.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ έχανε 4-1 φανερά εκνευρισμένος γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε το βίντεο:



Μάλιστα στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο. «Βγες έξω απ’ το στάδιο» είπε αρκετές φορές με έντονο ύφος προς τον πατέρα του. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε, με την κάμερα να τον εντοπίζει αργότερα ψηλά στην κερκίδα. Για την ιστοριά ο Έλληνας τενίστας, ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποκλείστηκε.

Δείτε το βίντεο:



Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διώξει ξανά τον πατέρα του από το γήπεδο στο US Open αλλά και στο τουρνουά της Βιέννης. Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας το είχε... τερματίσει όταν έβρισε και έδιωξε τη μητέρα του από το box κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης όταν δεν άντεξε να ακούει τις παρατηρήσεις της στα ρώσικα, καθώς ο αντίπαλός του, Ντανιίλ Μεντβέντεφ είναι Ρώσος και καταλάβαινε όσα του έλεγε.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@@@@@νη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου"».

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά του Τσιτσιπά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην προημιτελική φάση.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τα μισά όπως είχαμε πει»: Το ντοκουμέντο του εκβιασμού από την υπάλληλο του ΕΦΚΑ που ζητούσε «μίζα» από γυναίκα για επίδομα αναπηρίας

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Μαίνεται ανεξέλεγκτη - Εκκενώθηκαν έξι οικισμοί, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλονίζει ο Σρέντερ για τον ρατσισμό που βίωσε: Με έλεγαν βρώμικο λόγω του χρώματος του δέρματός μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr