Τσιτσιπάς: Πρώτο trend στα social media για τις βρισιές στον πατέρα του - Δείτε τι του γράφουν

Τσιτσιπάς: Πρώτο trend στα social media για τις βρισιές στον πατέρα του - Δείτε τι του γράφουν

Πολλοί σχολιαστές βάλλουν κατά του αθλητή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι είναι θύμα μίας τοξικής σχέσης με τους γονείς του

tsitsipas_xr
Ο Στέφανος Τσιτσιπας ηττήθηκε χθες από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-0 (6-4, 6-4) στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ και έτσι αποκλείστηκε από το καναδέζικο τουρνουά τένις. Ωστόσο ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους καθώς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του Απόστολο και στις δηλώσεις του μετά ανέφερε πως είναι απογοητευμένος από εκείνον. 

Το περιστατικό που φυσικά έγινε viral, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ ο Τσιτσιπάς έχανε 4-1 από τον Ιάπωνα αντίπαλό του. Ηανερά εκνευρισμένος ο Έλληνας τενίστας γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3an8yssnwk9)


Μάλιστα στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο. «Βγες έξω απ’ το στάδιο» είπε αρκετές φορές με έντονο ύφος προς τον πατέρα του. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε, με την κάμερα να τον εντοπίζει αργότερα ψηλά στην κερκίδα. 

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3anaesvchtl)

Το twitter «ανέλυσε» ακόμα μια επίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά

Είναι αλήθεια πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι και ο αγαπημένος αθλητής των Ελλήνων. Η συμπεριφορά του στα κορτ, διάφορες αναρτήσεις στα social media τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και κάποιες δηλώσεις του δεν έχουν δημιουργήσει και την καλύτερη φήμη για τον ίδιο. Παρότι είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που φτάνει τόσο ψηλά και καθιερώνεται στα διεθνή γήπεδα, σε μεγάλο ποσοστό δεν λαμβάνει την αγάπη που λαμβάνουν αντίστοιχα άλλοι Έλληνες αθλητές με επιτυχίες εκτός των συνόρων.

Η φραστική επίθεση στον πατέρα του μέσα στο γήπεδο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, το όνομα του Τσιτσιπά είναι πρώτο trend στο ελληνικό twitter με πάμπολλα σχόλια για την συμπεριφορά του. Παραδόξως, σε αντίθεση με άλλες φορές, η πλειοψηφία δεν είναι εκείνη που γράφει υβριστικές αναρτήσεις.



Κυριαρχούν μερικές πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις που αναφέρουν ότι ίσως ο Έλληνας τενίστας χρειάζεται βοήθεια από ειδικό για τον θυμό του, αλλά και πως ίσως η σχέση με τον πατέρα και προπονητή του να είναι «τοξική»:






Φυσικά, δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά tweets με αφορμή τα... γαλλικά του Τσιτσιπά:

 




«Δεν είναι πολύ ευφυής»

Μετά τον αγώνα και την φραστική επίθεση που έκανε στον πατέρα του Απόστολο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και νέο ξέσπασμα, αφού ανέφερε ότι είναι απογοητευμένος μαζί του!

«Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand. Τις τελευταίες 4-5 μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτόν το λόγο στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή.

Ο προπονητής δεν ειναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου».

After a loss to Nishikori in Montreal, Stefanos Tsitsipas has things to say about his father/coach.

Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη στην Αυστραλία γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης