Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερβία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο μπάσκετ, νίκησε 93-83 την Γερμανία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερβία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο μπάσκετ, νίκησε 93-83 την Γερμανία

Triple - double έκανε ο Γιόκιτς, εξαιρετικοί οι Μπογκντάνοβιτς και Μίσιτς

bogdanovic-serbia-germania
Με το χάλκινο μετάλλιο, τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο μετά τα δύο ασημένια στην Ατλάντα (1996) και στο Ρίο ντε Τζανέιρο (2016), θα επιστρέψει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο Βελιγράδι η Σερβία.

Η «ασημένια» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο (2023) Σερβία, παρά τη μεγάλη απογοήτευσή τους για την ήττα από τις ΗΠΑ στον ημιτελικό, αφού είχαν προηγηθεί ακόμη και με +17 απέναντι στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς, αποδείχτηκαν ανώτεροι της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας στον «μικρό» τελικό στο «Μπερσί», επικρατώντας με 93-83.

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να είναι ο ΜVP (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, οι Σέρβοι πήραν... γλυκιά εκδίκηση για την ήττα τους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Μανίλα των Φιλιππίνων τον περασμένο Σεπτέμβριο και στέρησαν από τους Σρέντερ, Φραντς και Μόριτς Βάγκνερ ένα πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο, που θα ήταν και πρώτο στην Ιστορία της εθνικής μπάσκετ των ανδρών της Γερμανίας σε επτά συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Με τη Σερβία να μετρά από σήμερα τρία Ολυμπιακά μετάλλια σε πέντε συμμετοχές.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία και ο 35χρονος πιλότος - Σχηματιζόταν πάγος, λένε συνάδελφοί του

Απίστευτο σκηνικό στον τελικό του μπιτς βόλεϊ γυναικών στο Παρίσι: Οι Βραζιλιάνες καβγάδισαν με τις Καναδές και ο DJ έπαιξε το Imagine


Όταν η μητέρα Τσιτσιπά του ζήτησε τον λόγο σε συνέντευξη Τύπου επειδή είπε ότι θα ήθελε οι γονείς του να μην τον πιέζουν τόσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης